Трябва ли да се върнете при онзи, който ви е изневерил?

Трябва ли да се върнете при онзи, който ви е изневерил?

"Съжалявам" просто не е достатъчно, когато вашият партньор ви е изневерил. Тъй като милион мисли за предателство, нараняване и тъга преминават през главата ви, е невъзможно да разберете какво точно искате. В крайна сметка, ако човекът, когото сте обичали, ви изневери с друг човек, това може да бъде опустошително.

Гневът и съмненията идват, принуждавайки ви да мислите дали не сте били достатъчно добри. И докато сълзите текат, раздялата чука на вратата ви. Нищо не ви подготвя повече за раздялата от тъгата. Но когато раздялата с партньор, който изневерява, изглежда логично, той се връща, промъквайки се във вашия живот, молейки за втори шанс. И сърцето ви може дори да трепне от евентуалната възможност за възобновяване на отношенията. Но правилно ли е това?

Веднъж излъгал, завинаги лъжец – поговорката може да кънти в ума ви, но вие знаете в сърцето си дали наистина искате да простите на бившия си. Ако отговорът е положителен, няма от какво да се срамувате. Но не вземайте крайно решение, преди да погледнете ситуацията от различни страни.

Трябва да се ориентирате във всички лъжи, спорове, неправилни комуникации, травми и други, за да разберете какво е довело до изневярата на вашия партньор на първо място. Решението за изневяра възниква поради повишената съпротива във връзката и неспособността да се говори открито. Липсата на интимност и секс е една от много често срещаните причини, поради които партньорите не успяват да изпълнят обещанията си един към друг. Но ако такива причини пораждат съчувствие към партньора ви, тогава може би трябва да им простите.

Възстановяването на връзката изисква откритост и много работа. С достатъчно разговори, извинения, компромиси една връзка може да се изправи на крака. Но докато изгладите нещата трябва да знаете, че ще преминете през още по-големи трудности. Не е лесно. И двамата трябва да се борите за връзката си.

Или просто трябва да продължиш напред! След всички анализи обаче, ако разберете, че партньорът ви ви е изневерил заради пиянска нощ или защото за момент се е отегчил, тогава няма причина защо да не може да го направи отново. За всяка изневяра има конкретна причина и ако извиненията на партньора ви са лъжи, тогава връщането към такъв партньор всъщност не е добра идея. Връзката се изгражда върху любов, разбиране и уважение.

Ако не можете да се отърсите от чувствата на ревност, съмнения и предателство, тогава е добра идея да го приемете и да оставите партньора ви да си тръгне. Ако се чувствате несигурни, наранени и тъжни дори след като партньорът ви се е извинил сто пъти, най-добре е да продължите напред.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay