Хилари Дъф разкри, че е страдала от хранително разстройство като тийнейджърка

Хилари Дъф изненада всички с откровения за здравето си, разкривайки, че се е борила с хранително разстройство поради славата си като тийнейджърка.

"Заради кариерата си не можех да не си кажа: "Аз съм пред камера и актрисите са кльощави", споделя актрисата пред Women's Health Australia.

Пред медията тя заявява, че връзката ѝ с тялото ѝ се е влошила, когато е била на 17 - точно, когато става известна с ролята си в Лизи Макгуайър.

Оттогава досега 35-годишната Хилари Дъф се научава да гледа положително на тялото си и да го обича такова, каквото е. Тя спподеля, че за да го постигне, запълва дните си с дейности, които я правят шастлива и не се фокусира единствено върху това да влезе във форма. 

"Прекарвам време с хора, които ме карат да се чувствам добре и споделям сходни възгледи за здравето и позитивността на тялото, достатъчно сън и баланс в диетата ми.", допълва актрисата.

Във времена като днешните е нмого лесно да изпаднем в състояние, което ни подтиква към нездравословна връзка с телата ни. Важното тук е да не се сравняваме с другите, особено с фалшивите образи в социалните мрежи. Нищо не е толкова перфектно, колкото изглежда и в това всъщност няма нищо лошо или необичайно.

Няма универсален правилен начин да заобичаме тялото си, но това, което можем да направим е да осънзаем, че всеки е различен и не е задължително да приличаме на модел от Instagram, за да ценим това, което сме!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay