90-годишната баба, която облече бански и показа на света, че душата не остарява!

Никой не бива да се срамува от тялото си!

90-годишната баба, която облече бански и показа на света, че душата не остарява!

Ирене е на 90 години, тя е майка на цели 10 деца и баба на още много. Ирене е баба като всички останали, една 90-годишна жена, за която повечето биха сметнали, че вече е взела своя справедлив дял от живота. Ирене е велика, защото все още не смята да се предава и го прави със стил!

Преди дни тя посетила магазин за бански костюми, за да си намери подходящ бански за семейния круиз, на който трябва да отпътува. Но Ирене не си избрала традиционния за бабите цял бански, дори не си взела шал или нещо друго, с което да се прикрива. Стилната баба се спряла на модел от две части  и то червен на бели точки!

Ирене облякла банския по време на круиза и го носила с цялото самочувствие на света, за да покаже на света, че никой не бива да се срамува от тялото си. В крайна сметка е важно на колко се чувстваме, а не на колко изглеждаме, а Ирене е като истински супермодел в своя бански. Семейството й качило нейна снимка в социалните мрежи, на която всички хора откликнали много положително.

Коментарите са, че всички трябва да се учим от тази дама и е хубаво младите момичета да се чувстват толкова добре в кожата си, колкото и Ирене. Семейството й също споделя, че се гордее с нея и се радва, че тя дава толкова добър пример на всички.

Собствениците на магазина, където е купен банският на Ирене, споделят, че са много радостни от факта, че хората вече започват да забравят предразсъдъците относно тяло, килограми и възраст. "Не се страхувайте и не се срамувайте, забавлявайте се и се наслаждавайте на живота. Никога не сте твърде стари, за да покажете малко кожа!”

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay