Най-секси моделите в света

Топ 10 на дългокраките изкусителки

Адриана Лима
Адриана Лима

В края на годината си правим равносметка за изминалите дванадесет месеца. Медийните издания правят същото, като излизат с различни класации. Разбрахме коя е най-секси жената на всички времена, а сега от сайта models.com слагат същата корона на най-заслужилата дългокрака дама.

Челното място в топ 10 на най-секси моделите е за горещата бразилка Адриана Лима. Екзотичната хубавица е любимка на
Victoria's secret и на козметичния гигант Maybelline.

Второто място също е за екзотична бразилка. Жизел Бюндхен е едно от националните богатства на страната, а освен с красота, се отличава с изключителен бизнес нюх. Макар втора в тази класация, тя е първа по богатство сред моделите.

Изкусителната Роузи Хънтингтън-Уайтли заемат третото място. Рекламните кампании за Burberry, Miss Sixty и Pirelli я превърнаха в истински секс символ. Появата ѝ на голям екран тази година в "Трансформърс" пък разкри и други нейни таланти, освен умелата походка по котешката пътечка.

Миранда Кер се нарежда веднага след челната тройка, но трябва да признаем, че тя е нашата лична фаворитка. Австралийката е едно от запазените лица на
Victoria's Secret, а майчинството само я направи още по-красива.

Пищните извивки на Бруклин Декър я нареждат под номер пет в класацията за сексапил. Освен с моделство, американката се изявява особено добре и в кино средите. Последният филм, в която я гледахме, бе романтичната комедия "Just Go With It", където си партнира с Адам Сандлър и Дженифър Анистън.

Още една бразилка и модел на
Victoria's Secret грабва място в елитната класация. Алесандра Амброзио е толкова женствена, че чак не се издържа!

Сладкото изкушение на Ангелите, бонбончето Кандис Суанпул е на седмо място. От всяка клетка на красавицата от Северна Африка струи сексапил.

Лара Стоун е едно от имената в модната индустрия, които ще останат вечен символ на сексапила. Извивките на тази дама показаха какво значи здравословна красота в безпощадната индустрия на суетата.


Девета е холандката Даутцен Крус. С красивата си фигура тя също е един от моделите, които дават добър пример на подрастващите.

Топ 10 на секси дамите завършва с Ирина Шейк. Сочните устни на рускинята целува футболистът Кристияно Роналдо.

132 16
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 14.01.2014|13:15
всички са глеми красавици
4
Не е посочен 12.12.2013|17:14
Бруклин Декър е моята фаворитка
3
Не е посочен 19.12.2011|22:41
Моите лични фаворитки са всички ангели на Виктория Сикретс ;-)
2
Не е посочен 19.12.2011|18:39
Миранда е и моята лична фаворитка. :) Най-естествена е и доколкото знам няма пластики по себе си, което не може да се каже за първите две във въпросната класация. Но пък не може да се отрече, че Лима здраво работи за това тяло, докато за Миранда приоритет е семейството, не че изглежда по-малко зашеметяващо в последната си гола фотосесия :)
1
Не е посочен 19.12.2011|16:25
Моите фаворитки са Адриана Лима, Миранда Кер и Бруклин Декър. Роузи Хънтингтън-Уайтли беше обявена за най-сексапилната от списание FHM, но аз не я намирам нито за красива, нито за най-сексапилна. Има чар разбира се, но прилича на безчувствена кукла, а участието й в "Трансформърс " беше под всякаква критика.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay