Майонеза, пармезан, риган и...готово!

Най-лесната рецепта за приготвяне на вкусно пиле

Майонеза, пармезан, риган и...готово!

В забързаното си ежедневие всеки започна да търси най-лесния и най-бързия начин за достигане до крайния резултат. И това важи най-вече за кухнята – колкото по-бързо сготвите, най-вече за него, толкова повече време ще ви остане да вършите другите неща и да забавите малко темпото поне преди лягане. С чаша червено вино ви предлагамe най-лесната рецепта, с която ще приготвите изключително вкусно пиле и ще вложите минимални усилия.

 

На път към вкъщи минете през магазина и си набавете около 500гр. пилешко филе, 1 майонеза, около 200гр. пармезан и риган.

 

Още с прибирането си включете фурната да загрява на 350 º. Размразете филето в микровълновата. През това време комбинирайте в купичка 1 чаша майонеза, чаша и половина настърган или нарязан на ситно пармезан и 1 ч.л. риган.

 

Намажете леко със зехтин или с друга предпочитана от вас мазнина огнеопорна или незалепваща тава и поставете пилешките филета в нея. Изсипете отгоре майонезената смес и сложете във фурната. Оставете да се пече за около 45 минути, докато се получи кафеникава коричка. 

 

През това време ще имате възможността да се напъхате в по-удобни дрехи и да си налеете чаша вино. Е, до тук бяхме ние, развитието на сценария оставяме на вас, въображението ви и на това, как той ще ви се отблагодари за вкусната вечеря.

 

П.С. Готовите пилешки филета можете да гарнирате с каквото и както пожелаете.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay