Чарли Шийн може да бъде уволнен от "Двама мъже и половина"

"Двама мъже и половина" минус Чарли?

Чарли Шийн може да бъде уволнен от "Двама мъже и половина"

Новите комедии рядко са истински смешни, което доведе до абсолютен монопол на комедийните сериали. Ако ти се гледа нещо смешно - пускаш Фокс лайф или смъкваш от интернет новата серия на Family guy, Как се запознах с майка ви (How I met your mother), Теория на големия взрив (The big bang theory) или вечния Двама мъже и половина (Two and a half men).

След последните бохемски прояви на актьора Чарли Шийн обаче, може да се наложи да гледаме Двамата мъже без основния персонаж в сериала - самият Чарли.

 

Над звездата от хитовото шоу на CBS тегне заплаха за преждевременно отстраняване, след като отново постави под въпрос реализацията на нов епизод и се яви със закъснение, в крайно неработоспособно състояние, на снимачната площадка.

Оправданието на Чарли е, че се е събудил с болка в ушите и решил първо да посети лекар, а след това да отиде на работа. Звучи правдоподобно и дори будещо съжаление, стига да не се случва точно след като папараци го изловиха за пореден път да беснее с три порно звезди на частна яхта, а след това и в хотел в Лас Вегас.

 

Чък Лори - продуцентът на "Двама мъже и половина", е изправен пред сложната дилема дали да изпрати 45-годишния Чарли (който изкарва по 1,8 милиона щатски долара на епизод) отново в рехабилитационна клиника, за да се бори с лошите си навици или директно да го уволни.

 

На нас, феновете, ни изглежда престъпна възможността сериалът да продължи без главния герой, около когото е изградена цялата сюжетна линия и който се е превърнал в абсолютна емблема за "Двама мъже и половина". Понякога се шегуваме по между си, че може да няма нов епизод тази седмица, ако Чарли не е успял да изтрезнее, но ако истински обичаме сериала, трябва да приемаме и особеностите на главния актьор, още повече след като те са идентични с пороците на екранния му образ.

 

 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay