Ще има ли сезон 2 на "Wednesday"?

Ако и вие сте oбсебени от новия сериал "Wednesday" вероятно имате нужда от дата за потвърждение на сезон 2 от Netflix. Само за по-малко от месец шоуто успя да надмине Stranger Things като натрупа 341,23 милиона часа гледания през първата си седмица, превръщайки се в най-гледания англоезичен сериал за този период от време за стриймъра. Но ще има ли сезон 2?

Като се има предвид краят на сезон 1, изглежда, че стриймърът сякаш има планирани бъдещи сюжетни линии, но все още не няма нищо официално. Въпреки това, има някои подробности, които можем да ви издадем за потенциалното продължение на сериала. Ето какво знаем за сезон 2!

За съжаление все още нищо не е потвърдено от Netflix, но Deadline съобщи, че стриймърът възнамерява да поднови "Wednesday" за сезон 2 през новата година. Според изявлението, изглежда, че Netflix "активно търсят хора, което да се присъединят към екипа, съставящ сюжета.

Създателите на сериала и звездите са изключително заинтересовани от това сериалът да им автори сезон. Съавторът на продукцията Майлс Милър наскоро говори с TVLine относно продължаването на сериала.

"Имахме чувството, че току-що докоснахме повърхността с тези герои и актьорите са толкова невероятни в тези роли... Катрин Зита-Джоунс е, мисля, емблематична Мортиша. Връзката между Уензди и Мортиша също е от съществено значение за продукцията и идеята, че Уензди се опитва да изковае свой собствен път извън семейството, е важна.", заяви Милър.

Алфред Гоф (създател и изпълнителен продуцент) намекна за възможно продължение, разкривайки, че с Майлс обсъждат идеята помежду си. Той вярва, че определено има още какво да изследват в света на семейство Адамс. Алфред също така каза, че точно както със сезон 1, планът е да включиат останалата част от семейството на Уензди в някои от епизодите, като основният фокус остава твърдо върху самата нея.

Актрисата Гуендолин Критсти също подбуди интереса на феновете с пост в Инстаграм, а самата Джена дори сподели собствените си идеи и надежди за сезон 2.

"Искам "Wednesday" да е по-мрачен", каза тя пред Entertainment Tonight, добавяйки, че се надява героинята да не е по-смела в следващите епизоди.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay