Дневен хороскоп за сряда, 6 август 2014

Средата на работната седмица ще бъде вълнуваща за всички

Дневен хороскоп за сряда, 6 август 2014

Всяка сутрин публикуваме дневен хороскоп, който издава тайните на предстоящия ден. За да го четете заедно със сутрешното си кафе, станете част от Jenite.bg във Facebook

Овен
Трябва да изразите своята индивидуалност. Убедете се, че нещата се случват по вашия начин. Много по-лесно е, отколкото си мислите. Само трябва да последвате сърцето вместо ума си.

Телец
Финансовата ви ситуация има нужда от допълнително внимание днес. Започнете да спестявате, за да не се озовете в безизходица съвсем скоро.

Близнаци
Близък приятел или колега е в опасност, но вие ще го измъкнете от неприятностите. Емоционалната ви енергия е излязла от баланса си днес. Но вие ще разберете откъде идва проблема и ще се справите.

Рак
Вашата способност да успокоявате околните ще ви помогне да завържете  нови приятелства. Опитайте се да не се притеснявате днес, натрупали сте много добра карма и тя ще ви се отблагодари.

Лъв
Романтиката е навсякъде около вас днес. Може би ще срещнете някого, в когото много бързо ще се влюбите. Не се страхувайте - това ще бъде началото на нещо вълнуващо!

Дева
Желанието ви да предугаждате всичко и да действате по план днес ще стане причина за много конфликти. Запомнете, че не бихте могли да дирижирате действията на околните!

Везни
Днес ще настъпи часът на истината. Сякаш не ви се иска да навлизате в конфликти, но просто няма начин. Колкото повече се оплитате в лъжите си, толкова по-сложно ще става всичко.

Скорпион
Някаква дреболия ще съсипе настроението ви днес. Не бива да допускате депресията да ви застигне, въпреки че е по петите ви. Излезте с приятели, за да се почувствате по-добре.

Стрелец
Нов приятел ви идва на гости днес. Просто се радвайте на приятното време, което ще прекарате заедно. Нещата през целия ден само ще се подобряват, а вечерта ще бъде изпълнена с позитивни емоции.

Козирог
Вие наистина не можете да проумеете колко бързо се движи животът около вас. И това може да ви изнерви. Успокойте се и ще наваксате с прогреса си.

Водолей
Нови възможности се задават към вас днес. Ще откриете, че социалната ви енергия е магнит за хората около вас. Възползвайте се от новите контакти, за да постигнете целите си в професионален план.

Риби
Хората ви следват и се вълнуват от решенията ви днес. Вие сте лидери на мнение, възползвайте се от ситуацията си. Денят е идеален да въведете промени, които дълго сте обмисляли - и в личен, и в професионален план.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay