Безумната татуировка на Майли Сайръс

Вижте какво ще носи завинаги на кожата си

Безумната татуировка на Майли Сайръс

Kat Von D не прощава на никоя американска звезда. Поредната "жертва” на Кралицата на татуировките е Майли Сайръс.

Новата рисунка върху кожата на Майли обаче не е нищо особено - две малки, пресечни стрели. Kat Von D се похвали в една от социалните мрежи непосредствено, след като татуира звездата. И сподели, че страшно много й е допаднало да го направи.

Питаме се, какво толкова? По-грозна и безсмислена татуировка сме виждали само по тялото на Скарлет Йохансон. Даже не една, а няколко.

Дано Майли Сайръс спре дотук и не последва примера на друга знаменитост - Деми Ловато, която на 20 вече има 24 татуировки. Достатъчно негативен образ си изгражда Майли чрез разсъбличането и скандалното си поведение.

Не е необходимо да дава подобен пример на подрастващите, които са склонни да следват нейните стъпки. Иска татуировка? Добре, но нека поне да е красива! А не като тази...

Безумната татуировка на Майли Сайръс

Ако искате да следите отблизо какво се случва в живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

14 36
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 05.02.2013|11:46
Доста тъпа статия. Голямо чудо,че на вас не ви харесва татуировката и,щом на нея си и харесва няма никакво значение,а и съм сигурна,че за нея означава нещо и не са просто "две малки, пресечни стрели". Същото важи и за Деми Ловато,която има 24 татуса-ами нейни са си,нали не са ваши.
8
Не е посочен 04.02.2013|13:25
Майли явно си пада по малките татуси, гледам китката й краси някаква котва... Но както казва Джони Деп - че тялото е книга със спомени и всеки татус значи нещо.
7
Не е посочен 04.02.2013|10:17
Все още е младо момичето и някои неща не може да ги оцени както би го направила след примерно 10 години.
6
Не е посочен 04.02.2013|10:08
малка лигла
5
Не е посочен 04.02.2013|09:22
Да, важното е че тя си я харесва. Иначе при Кат де Вон наистина си е кощунство да ти се направи малък татус. Особено имайки предвид колко добре рисува портрети.
4
Не е посочен 04.02.2013|09:21
Така е, и аз така мисля. За всеки една татуировка или някакъв подобен начин на себеизразяване си означава нещо за него, не е задължително за всички ни да има смисъл или да е красиво.
3
Не е посочен 04.02.2013|09:20
Да отидеш при Кат и тя да ти татуира това си е кощунство, имайки предвид какви шедьоври създава, но щом пък като Майли си я харесва.
2
Не е посочен 02.02.2013|22:12
Щом е решила да си направи татус проблем няма,тялото си е нейно и да прави с него каквото реши.
1
Не е посочен 02.02.2013|18:05
Супер ограничената статия.. това, че за вас няма смисъл и значение татуса й, не значи, че е безцелен и безобразен. Едва ли си е направила татуировка само за да предизвика медиите. Вероятно за нея има много по - дълбок смисъл и значение, отколкото някой друг може да разбере. И какво значи "красива"? Всеки си има различна дефиниция за красота..невероятно глупаво е да се определя нещо като "грозно", само защото някой е решил, че е такова..Още повече, това че тя е звезда не влияе на личния й живот, предпочитания и т.н. Не може да се съобразява с всяко лапе, което е зарибено по Хана Монтана и завинаги да е русата барби, която пее детски песни, за да не дава "лош пример". Не съм й фен, нито я слушам, нито я гледам..просто не се сдържах да коментирам малоумното изказване...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay