Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители

Навярно нямате идея кои са те!

Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители

Живеем във време, в което темата за хомосексуализма отдавна не е табу. На различни места по света дори вече са разрешени еднополовите бракове. Да харесваш човек от своя пол вече не е порок, а свободен избор. 

Има доста примери за знаменитости, които са отгледани от хомосексуални родители. При повечето от тях единият партньор осъзнава, че сексуалните му предпочитания са различни след раждането на детето, заради което приключва и връзката с другия родител. Но има и еднополови двойки, които отглеждат свое дете и са заедно и до днес.

Вижте кои са известните личности, чиито родители са хомосексуалити.

50 Cent

Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители


Майката на рапъра - Сабрина, го е отгледала съвсем сама, тъй като баща му всъщност никога не е бил част от семейството. Тя е убита, когато Фифти е все още тийнейджър. Сабрина е имала проблеми с наркотиците и алкохола и освен това е била бисексуална.

Слуховете са, че Къртис Джаксън, както е истинското име на 50 Cent, е срещал много от нейните приятелки. След смъртта ѝ той е отгледан от баба си. Неведнъж той е заявявал в интервюта, че е благодарен на майка си за всичко, което е направила за него през живота си.

Джена Малоун

Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители

Актрисата, позната с участието си в хитовата поредица "Игрите на глада”, е дъщеря на жена, която е хомосексуалистка. Тя отглежда Джена заедно със своята приятелка, докато момичето навършва 10-годишна възраст. След това двете се разделят.

Джоди Фостър

Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители

Актрисата не крие факта, че харесва жени. Тя дори се жени за Александра Хедисън през 2014 година. Нейната майка също е лесбийка и отглежда Джоди и трите ѝ сестри заедно със своята приятелка. Това е абсолютното доказателство в подкрепа на тезата, че семейство с двама родители от един пол може да осигури същата сигурност, защита и любов за децата си, както традиционното семейство, в което родителите са мъж и жена.

О Джей Симпсън
Репутацията му не е от най-завидните. Както е известно, след смъртта на баща си спортистът заменя спортната си кариера с престъпния живот и в момента излежава 33-годишна присъда в затвора. Но малко хора знаят, че бащата на О Джей - Джими Симпсън, е бил много известен представител на така наречените Drag Queens.

Робърт де Ниро

Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители

Той несъмнено е една от легендите на Холивуд, но за личния му живот не се говори чак толкова много. Той е едно от шест деца, родителите на които са художници, но се разделят, когато Робърт е едва на 2 години. Оказва се, че баща му се е бори със своята сексуалност през по-голямата част от живота си, опитвайки се да убеди себе си и околните, че не е хомосексуален.

С течение на времето актьорът признава, че му се иска да е знаел по-рано за битката на баща му, за да може да му попаде ръка и да му помогне да се престраши да живее свободно такъв, какъвто е.

Рене Русо

Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители

Когато американската актриса и бивш супермодел е само на 2 годинки, баща ѝ разбира, че майка ѝ е лесбийка и изоставя семейството си. Когато Рене успява да пробие в модната индустрия, тя осигурява бъдеще за своето семейство.

Ан Хечи
Актрисата неведнъж е попадала в списъци на най-красивите бисексуални жени. Нейният баща също е хомосексуален и често е упражнявал насилие, включително сексуално, върху нея, когато е била дете. Той умира, когато Ан е на 13 години.

Ейми Адамс

Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители

Родителите ѝ се развеждат, когато тя е само на 4, а причината е, че майка ѝ е лесбийка. Това подтиква изоставения родител да промени живота си, като започва да се занимава с бодибилдинг и се мести при приятелката си. Ейми и децата остават да живеят при баща си, но прекарват много време и с майка си.

Лайза Минели

Знаменитостите, които са деца на хомосексуални родители

Слуховете, че баща ѝ Винсънт е хомосексуален са поддържани в продължение на дълги години. Смята се, че във времето, което прекарва в Ню Йорк, той не е криел своята сексуалност, а семейството му е било известно в светските среди.

Джоли Ричардсън
Тя е дъщеря на първата дама на британското кино Ванеса Редгрейв и режисьора Тони Ричардсън, който умира на 63-годишна възраст. Сестра ѝ е Нашата Ричардсън, която загива в трагичен ски инцидент през 2009 година. Много години Тони е криел факта, че е бисексуален, но това все пак става ясно.

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay