Пърият сексуален партньор на Ким Кардашиян е нейната първа голяма любов!

Звездата започва да води полов живот, когато е една на 14 години

Пърият сексуален партньор на Ким Кардашиян е нейната първа голяма любов!

Ким Кардашиян винаги успява да скандализира обществото. Дали ще направи това с поведението си, с облеклото или с думите си - тя някак неизменно се появява под светлините на прожекторите, замесена в поредната провокация. Тоест, сътворявайки я.

А ето че сега животът на риалити звездата отново е тема номер едно и то заради неразкривана досега част от миналото на съпругата на Кание Уест. Тя винаги е говорила с охота за младежките си сексуални похождения, но едва сега става ясно кой е господинът, който за първи път е вкарал Ким Кардашиян в леглото.

Самата тя признава, че е изгубила девствеността си на 14 години, след като е послушала съвета на майка си Крис Дженър и е започнала да пие противозачатъчни. Но сега биографичната книга на Шон Смит за живота на Ким разкрива подробности около първата любов на Кардашиян. Това е Тито Джо Джаксън, който е син на по-големия брат на Майкъл Джексън - Тито.

Ким неведнъж е разказвала за това, че е прекарала 14-ия си рожден ден в знаменитото ранчо "Невърленд”. А и TJ, който в момента е женен и има три деца, никога не е криел връзката си с Ким. Преди време той заяви пред британското списание Reveal, че се е срещал с Ким, след като майка му е починала, така че семейство Кардашиян са му станали много близки по това време. Той се чува с тях и сега, но само от време на време, тъй като и неговият, и графикът на Ким са много заети.

Според Шон Смит романсът между Ким и TJ продължава две години, преди двамата да стигнат то сексуални взаимоотношения. Тогава голяма подкрепа в избора на Ким оказва майка ѝ Крис, която говори с нея открито и ѝ разрешава да мине на противозачатъчни.

A във видеото по-долу можете да видите какво казва самият Тито Джо Джаксън за Ким и нейното семейство.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay