Селена Гомес за страшната диагноза "туберкулоза" и мъчителната химиотерапия

Актрисата едва сега проговаря за този тежък период от живота си

Селена Гомес за страшната диагноза "туберкулоза" и мъчителната химиотерапия

Спомняте ли си, че любимката на много тийнейджъри по света отсъстваше от музикалната сцена в началото на 2014 година? Тогава медиите предполагаха, че почивката, която си е взела от професионалните ангажименти, е вследствие на раздялата с Джъстин Бийбър. Други пък я отдаваха на несъществуващата ѝ пристрастеност към наркотиците.

Съвсем неотдавна чаровната Селена Гомес призна за страшната диагноза, с която се бори от известно време насам - кожна туберкулоза. В интервю за списание Billboard изпълнителката признава, че част от лечението на заболяването е била химиотерапията. Именно това е била и причината Селена да отсъства толкова дълго от музикалния свят. Тя се гневи на всички онези хора, които по онова време измислят какви ли не слухове по неин адрес, за да обяснят липсата ѝ на светски събития.

"Искаше ми се толкова силно да изкрещя на всички: "Хора, нямате никаква идея. Аз съм на химиотерапия. А вие сте тъпанари.” Затворих се в себе си и не се върнах на сцената, докато не се почувствах отново уверена”, споделя Гомес.

"Старая се да бъде толкова мила с всеки, а всички са толкова груби към мен. Работя откакто съм 7-годишна. Посланик на УНИЦЕФ станах, когато бях на 17. Толкова е жалко, че тази история се превърна в храна за таблоидите”, не скрива разочарованието си брюнетката.

Освен това звездата признава, че по време на химиотерапията е имало реална вероятност да получи удар. Но днес Селена е успяла да се справи с тази битка и е по-уверена от всякога. Тя блести на корицата на Billboard и очевидно вече не се притеснява от коментарите, които ще получи по свой адрес - дали е достатъчно слаба или пък достатъчно облечена. Защото вече знае как да харесва тялото си и да уважава себе си!

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay