Рут Колева: за кариерата, медийния интерес и скандалите

Според певицата това, на което трябва да се обръща внимание, са музикалните ѝ успехи, а не пикантериите около личния ѝ живот

Имало едно време едно момиче, което много искало да пее. И макар да знаело колко трудно се пробива на музикалната сцена, без страх се изправило пред всички препятствия и се озовало на нея, още преди да е навършило 20 години.

Неговото име е Рут Колева. Ще я познаете по гласа или пък по ръката, обсипана с татуировки. На 23 години, вече с внушителни музикални успехи зад гърба си.

Тя беше една от знаменитостите, които се присъединиха към първия сезон на риалити формата "Къртицата". И бързо прикова зрителския интерес върху себе си. Любов, раздяла, скандали, дори бременност - всичко това се случи за по-малко от 3 месеца.

Снощи певицата напусна формàта, а ние използвахме случая да ѝ зададем всички онези въпроси, за които много се каза и изписа, но така и не стана ясно къде точно е истината.

Рут Колева, ексклузивно за Jenite.bg, сега.

Има ли лоша реклама и как, според теб, ти се отрази участието ти в "Къртицата"?
Да, има лоша реклама. Честно казано обаче не смятам, че съм направила нещо недостойно. Не съм обидила никого и излязох с високо вдигната глава. Бях честна с всички и играх добре. Бях отборен играч.

Казват, че камерите в риалити форматите заснемат всичко. Но, все пак, какво остава скрито от очите на зрителите?
Имаше 54 камери, нищо не можеш да скриеш от тях. Изписаха се какви ли не спекулации, но те са пълни глупости. Не е имало скандали или интимни отношения, които да не са били записани. А всичко по-пикантно, разбира се, е било излъчено.

Реагира остро на засиления интерес на медиите към теб, но би трябвало да си наясно, че появата ти по обществена телевизия всяка вечер те прави обществена личност. Защо реши да влезеш в такъв тип риалити шоу, при положение, че си наясно, че то винаги "повдига завесата" и на личния живот?
Нямаше как да имам каквито и да било очаквания предварително. Аз се съгласих да участвам в едно по-различно предаване, а те го направиха с фокус върху личния живот. Исках приключения, мисии, битки, не очаквах, че ще се залага толкова много на интимните взаимоотношения. Но пък това е 1 сезон на предаването, всичко е ново, непознато, може би е моя грешката, че не се поинтересувах по-подробно как се случват нещата в чужбина.

Рут Колева: за кариерата, медийния интерес и скандалите
Кое беше най-тежко за теб в "Къртицата" - някое от предизвикателствата или моментът, в който те заставиха да говориш за бременността си?
Беше тежко, когато ме принудиха да говоря за бременността си. Но всъщност най-трудно ми беше да скоча с парашут, защото това беше най-големият ми страх. Който преодолях.

Много се каза и изписа за бременността ти. В крайна сметка, взела ли си решение какво ще правиш?
Да, но няма да го споделя с никого. Не смятам, че това е от обществено значение, не смятам също, че трябва да има съдници.

Човек трябва да има дете, когато е уверен в това, когато го иска, когато има време и желание.

Мен ме обижда, че тази тема е по-интересна на обществото, отколкото фактът, че аз съм първият български изпълнител с издаден в Япония албум, например. Предстои ми световно турне, ще изляза на сцени в 17 държави, ще пея в мегаполиси като Токио и Ню Йорк, а последният ми сингъл пък се излъчва по радио BBC. Това, според мен, има по-голямо значение, отколкото скандалите, в които се замесва името ми.

И все пак: какви са ти отношенията с Калоян?
Страхотни! Сигурна съм, че ще останем много добри приятели с него.

Рут Колева: за кариерата, медийния интерес и скандалите
Промени ли си отношението към Азис и би ли записала парче с поп-фолк изпълнител?
Азис е интересен и интелигентен човек. Той е много талантлив и ми беше любопитно да се запозная с него. Но поп-фолкът не е моята чаша чай. Продължавам да съм на мнение, че не бива да се смесва с друг тип музика.

Ти си само на 23 години, но вече имаш завидна кариера и личен живот, превърнал се в пикантна тема за медиите. Как си се представяш след 5 години?
Надявам се да съм постигнала повече успехи в кариерата си. Няма как да предвидя какво ще се случи в личния ми живот, иска ми се да бъде балансиран и спокоен.

Защо реагира толкова остро на вчерашния лайф срещу Любо?
С него сме като огън и вода. Той е човек, с когото мога да се скарам за 2 секунди и да се сдобря за 1. Взаимоотношенията ни са много интересни, има изключително силно привличане между нас, но никога не сме на едно мнение. Той иронизира абсолютно всичко, но в иронията си казва истината.

Вчера се изпокарахме жестоко, защото се ядосах на неговата свръх мнителност. В "Къртицата на светло" обаче му казах, че ми липсва, той сподели същото. Май просто сме си такива.

Рут Колева: за кариерата, медийния интерес и скандалите
Влюби ли се в него наистина?
Никога не сме казвали думи, като "любов" и "връзка". Това, което беше истинско, е силното привличане. Няма да определя отношенията ни, докато не се видим навън.

Ако искате да научавате още ексклузивни новини, свързани с "Къртицата", присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

22 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



20
Не е посочен 11.12.2013|15:35
Харесва ми Рут. В нея има една необикновена смесица от стил и бунтарски дух.
19
Не е посочен 20.06.2013|13:29
Нищо няма да излезе между Рут и Любо навън, просто съм сигурна в това.
18
Не е посочен 17.06.2013|19:22
на първата снима е по-симпатяга
17
Не е посочен 17.06.2013|16:09
Определено не ми представлява интерес.
16
Не е посочен 17.06.2013|15:34
за едно е права - истинските им взаимоотношения и колко е силна връзката им ще си проличи, когато излязат навън.
15
Не е посочен 17.06.2013|15:08
нима ще маха детето?
14
Не е посочен 17.06.2013|14:02
Ако иска да не се обръща внимание на лични й живот да не се снима в такива риалити формати, които го изкарват на показ!
13
Не е посочен 15.06.2013|12:53
най - добре наистина да не влиза в такива риалити глупави предавания ,защото не се набляга на важното - мисиите и игрите а на клюките и сензациите
12
Не е посочен 15.06.2013|11:23
важното е да се шуми около името ѝ, така ще я търсят за фотосесии и предавания
11
Не е посочен 15.06.2013|10:02
момичето има изключителна кариера , трябва да се говори за тези участия които и предстоят и как се е представяла на мисиите , защо се гледат само интригите и личния живот , това си е нейния живот оставете я намира ...
10
Не е посочен 14.06.2013|20:41
Не може да се отрече, че има успехи, както и в игрите тя даваше всичко от себе си.
9
Не е посочен 14.06.2013|20:40
Долових обаче в думите й, че има намерение да не задържи детето. Може и да греша.
8
Не е посочен 14.06.2013|18:02
Ами то беше ясно...такива формати вадят целия личен живот на показ.
7
Не е посочен 14.06.2013|18:02
Много ми падна в очите тази жена с действията си.
6
Не е посочен 14.06.2013|18:01
Ами да си гледа повече кариерата и да не се замесва повече в такива формати! Те винаги вадят всичко на показ.
5
Не е посочен 14.06.2013|18:01
Само това ли намери да кажеш от цялото интервю??
4
Не е посочен 14.06.2013|18:01
Така, като чета става ясно, май ще си махне бебето...Жалко наистина, но това си е нейно лично решение.
3
Не е посочен 14.06.2013|18:00
Гоялам драма наистина. Явно всички са били подведени първоначално от формата на шоуто. И аз, като зрител си мислех, че ще е нещо като Сървайвър, а то стана повече, като Биг Брадър....
2
Не е посочен 14.06.2013|18:00
"Мен ме обижда, че тази тема е по-интересна на обществото, отколкото фактът, че аз съм първият български изпълнител с издаден в Япония албум, например. Предстои ми световно турне, ще изляза на сцени в 17 държави, ще пея в мегаполиси като Токио и Ню Йорк, а последният ми сингъл пък се излъчва по радио BBC. Това, според мен, има по-голямо значение, отколкото скандалите, в които се замесва името ми." - Наистина , успехите и извън граница са уникални, никой друг изпълнител не е стигал до такова поприще, а тепърва и предстоят големите сцени. Желая й успех!
1
Не е посочен 14.06.2013|17:31
Рут се изложи с този скандал с Любо.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay