Какви обувки да носим, когато навън вали?

Да не забравяме, че все още е пролет...

Какви обувки да носим, когато навън вали?

Колкото и да се радваме на пролетта, дъждът понякога ни разваля настроението. Всички искаме да захвърлим зимните обувки и да обуем летните. Красиви сандали, високи токчета и платформи, удобни балеринки. За съжаление, времето понякога не ни го позволява. Това обаче не означава, че не можем да сме красиви и в дъждовните дни.

Ще ви предложим пет различни модела обувки, които да носите, когато облаците не са в настроение и решат да развалят и нашето. Не забравяйте, че винаги има решение на всеки проблем. Дори когато стане дума за светкавици, грамотевици и мокри крака.

Гумени ботуши

Какви обувки да носим, когато навън вали?


Преди доста години гумените ботуши бяха доста актуални и всички ги носехме. След това тенденцията не запази популярността, но вече никой не ни гледа странно, когато ги нахлузим. Разбира се, ако става дума само за дъжд, а не ежедневно носене. Те са иделаният начин да запазите краката си сухи и спокойно да преджапвате през локвите, без да се притеснявате, че краката ви ще плувнат във вода. Вече ви показахме и галерия, в която да почерпите вдъхновение за различни визии с гумени ботуши.

Затворени пръсти

Какви обувки да носим, когато навън вали?

Сигурни сме, че не бихте тръгнали със сандали на това време, но все пак трябва да споменем и обувките със затворени пръсти. Те са страхотен избор за дъждовните дни, без значение дали са ниски или високи. Ако си падате по токчетата, може да изберете и такива с изрязана пета, стига да не ви е студено. Знаем, че понякога правим жертви в името на модата, но гледайте обувките поне да са със затворени пръсти. Ще имате цяло лято да носите отворени сандали.

Масивно токче

Какви обувки да носим, когато навън вали?


Добре ще е да заложите на масивните токове, за да имате повече стабилност, когато вървите по мокър път. Никога не се знае къде може да паднем и на сухо, затова се застраховайте и заложете на сигурното. Дебелите токове са много модерни и удобни!

Каишки

Какви обувки да носим, когато навън вали?


Отново няма никакво значение дали говорим за ниски, или високи обувки. Каишките ще придържат крака ви и няма да му позволяват да се хлъзга, ако случайно попадне вода в обувката ви. Или поне ще се чувствате по-стабилни. Те също намират място след последните модни тенденции в обувките, така че давайте смело напред и ги изберете!

Изкуствени кожи и материи

Какви обувки да носим, когато навън вали?


По време на дъждовните дни избягвайте да носите велур и естествена кожа, защото ще ги съсипете. Вместо това изберете обувки от синтетична кожа или изкуствен материал. Водата не се задържа върху тях, така както върху естествените. Изберете змийски принт или металик.

Ако статията ви е харесала и искате да следите рубриката ни "Мода", станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay