Спечелете бестселър или двоен билет за "Най-доброто в мен"

Награди, свързани с любовната история на годината

Аманда и Доусън са двама влюбени, които се срещат в гимназията, но по стечение на обстоятелствата се разделят. Всеки поема по своя път, а времето минава неусетно. 20 години по-късно обаче двамата се връщат в родното си градче за погребението на общ приятел. А последвалите събития само потвърждават максимата, че…

"Няма нищо по-трайно от първата любов”

Лентата "Най-доброто в мен” представя вълнуваща любовна история, която завладява зрителите, защото е наситена със страст въпреки предизвикателствата, поставени пред нея от съдбата. Премиерата й за България е на 17 октомври 2014 г.

Спечелете бестселър или двоен билет за "Най-доброто в мен"

Филмът е по романа "Моят път към теб” на Никълъс Спаркс, известен с друго свое култово произведение на тази тематика - "Тетрадката”. В ролите са Люк Брейси и Лиана Либерато като младата двойка и Мишел Монагън и Джеймс Мардсън, които влизат в образите на Аманда и Доусън 20 години по-късно.

Представяли ли сте си как любовта, която не сте забравили, идва отново в живота ви? Какво бихте направили? Дали изобщо ще й дадете втори шанс?

"Мислеше, че знаеш кое е най-добро за мен, а всъщност ти беше най-доброто за мен…”


Jenite.bg съвместно с Форум Филм България ви предлагаме да се докоснете до тази вълнуваща история и да почувствате силата на истинската любов! Включете се в нашата игра от 13 до 19 октомври 2014 година - трима от вас ще спечелят по една бройка от романа "Моят път към теб”, а други трима - по един двоен билет за прожекцията на филма "Най-доброто в мен”.


Спечелете бестселър или двоен билет за "Най-доброто в мен"

За да участвате, трябва само да:

1. Харесате статията чрез Facebook профила си.
2. Гледате трейлъра на филма, показан горе.
3. Споделите под статията като коментар през Facebook профила си отговор на въпроса:

Какво развитие има връзката между Аманда и Доусън според вас?

Развихрете въображението си и споделете как виждате развръзката на тази трогателна любовна история. Печелившите ще бъдат обявени чрез статия в Jenite.bg на 20 октомври 2014 година.

Спечелете бестселър или двоен билет за "Най-доброто в мен"

13 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 07.11.2014|18:01
Ще се съберат и ще заживеят щастливо ;)
4
Не е посочен 17.10.2014|13:27
Според мен края ще бъде щастлив. Първата и истинска любов винаги оцелява въпреки изминалото време. Любовта може да се възроди отново между тях, въпреки че много неща са се променили.
3
Не е посочен 15.10.2014|13:07
Това е филм,който ме връща много назад,когато и аз обичах така и при мен времето няма да ни събере,но филма на 1000% ще се гледам ако не в кино,то във вкъщи.
2
Не е посочен 14.10.2014|14:38
И аз мисля че като на филм ще се съберат и ще бъдат щастливи,но в реалния живот всеки е поел по своя път и една такава среща може само да доведе до повторно изживяване на няколко съвместни щастливи мигове без нищо повече :)
1
Не е посочен 14.10.2014|13:16
Никой не може да върне времето назад,а може би е по-добре и да не се връща!?Срещата след 21 години на Аманда и Доусън е най-очарователното нещо,което съдбата им предоставя -да изживеят за миг тръпката на първата си голяма любов,но...животът не е спрял за тези години и всеки поема по пътя си,оставяйки дълбоко в сърцето си сладостта от преживяната емоция и увереността,че “Няма нищо по-трайно от първата любов“!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay