Стриптийзът и Ники Минаж

Цветнокосата рапърка отново показва голямата си гордост

Човек би си помислил, че най-голямо впечатление във визията на Ники Минаж прави цветната ѝ коса, но не е така. Няма нищо по-голямо от дупето на Ники Минаж! Джей Ло и Бионсе има много пасти да изядат, ако искат да я настигнат. Дори за Ким Кардашиян не сме сигурни, че може да се мери с Ники, въпреки че тя също е известна със солидно оформените си задни части.

Минаж очевидно се гордее с първенството си във въпросната сфера. Поне така ни се струва, защото след скандална фотосесия отпреди време, която виждате тук, тя отново е показала прелестите си в гръб. Този път печелившото списание е нюйоркското "Urban Ink". 

Като оставим настрана собствените ѝ разголени прояви, една от последните новини около Ники Минаж е свързана с посещението ѝ в стриптийз клуб. Не къде да е, а в квартала с червените фенери в Амстердам. Източници твърдят, че рапърката отишла в заведението да празнува успешно провелия се неин концерт в холандската столица.

Изкарала си прекрасно, тъй като момичетата, работещи в клуба, се събличали под звуците на един от последните ѝ хитове - "Beez in the Trap". Дори не подозирали, че изпълнителката е сред тях и следи еротичните им движения. А тя била във възторг.  

Всъщност, самото видео на Минаж към песента също съдържа стриптийз елементи - на Ники този стил трайно си ѝ харесва. Там задните ѝ части също бяха добре показани, но все пак кадрите не бяха толкова впечатляващи, колкото фотосесиите ѝ за различни издания.

15 20
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 25.06.2012|14:32
заради тази снимка ще сънувам кошмари довечера. защо ни го причинявате
9
Не е посочен 25.06.2012|14:32
Така ли наистина изглежда отзад Минаж или това е фотошоп? Не мога да повярвам
8
Не е посочен 25.06.2012|11:57
Лол....наистина е много много голямо :О
7
Не е посочен 25.06.2012|11:56
то дали да коментирам или не , направо съм потресена от нейното тяло - все пак е известна и сме длъжни , за съжаление да й гледаме голямото яло !!!
6
Не е посочен 25.06.2012|11:46
абе има нещо вярно , но все пак да не забравяме , че е е по -хубаво да гледаме нещо приятно за окото , отколкото грозно екцентрично !!
5
Не е посочен 25.06.2012|11:34
Дори в песните си самоиронизира апетитното си тяло, което за мен означава, че Ники е един широко скроен човек, без комплекси наложени от една масова култура издигнала в култ съвършените пропорции и постните тела. Винаги съм се кефела на подобни бунтарки.
4
Не е посочен 25.06.2012|11:31
А тя е превърната дефекта си в ефект! При това доста успешно го лансира този "дефект". Не виждам абсолютно нищо лошо в това, напротив.
3
Не е посочен 25.06.2012|11:19
Тя пък една гордост.....повечето хора биха се чудили как да я поприкриват тази гордост!
2
Не е посочен 25.06.2012|10:36
Доста голямо дупе наистина, но важното е, че жената няма комплекси и се харесва такава каквато е, а и има мъже, които биха я харесали точно в тази и светлина:)
1
Не е посочен 23.06.2012|15:10
Тази фотосесия е правена 2010 година, не е нова! Не знам кой какво мнение има за дупето на Ники или какви глупости говори за нея, обаче знам, че Ники се харесва каквато е, не се срамува на участия, на клипове или на публични места да прикрива по някакъв начин дупето си (или като цяло несъвършенствата си), и най-вече много известни рапъри като Lil Wayne, Drake, Eminem, Nas, Kanye West, Jay-Z, Snoop Dogg,50 Cent.. смятат,че е хубава, изглежда добре, талантлива е и с една дума е кралицата на рапа! Гледала съм супер много интервюта на рапъри и поп звезди, нито един от тях не изказа лошо мнение за нея, напротив, все повече звезди искат да работят съвместно с нея в дуети и хвалят таланта и. Тя обича себе си, ето защо и другите я обичат ! :))
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay