Топли кадри с горещия Бекъм

Той отново е по бельо, а утре ще се появят и негови 3-метрови копия

Едва ли има нужда да обясняваме защо съпругът на Виктория Бекъм е един от любимите мъже на Jenite. Ето, че отново е на път самичък да докаже с какво е заслужил тази чест. Полуголият кадър, който сме ви показали, е съвсем пресен. И показва заснемането на новата фотосесия, в която секси Дейвид ще покаже поредната си линия бельо за световноизвестна марка.

Засега разполагаме само с тази "задкулисна" снимка, но при първа възможност ще ви накараме да се препотите и с останалите. А за да не страдате дотогава, сме ви припомнили още няколко фотографии от предишната рекламна серия.

Като част от настоящата кампания, утре ще се появят и статуи на полуголия футболист на определени места в Ню Йорк, Лос Анджелис и Сан Франциско. Мраморните "дейвидбекъмчета" ще бъдат високи над 3 метра и сме сигурни, че ще има стотици желаещи да се увековечат с тях и да ги докоснат. Особено на определени места.

За разлика от мнозина обаче, ние няма да изпадаме в замечтани размишления по въпроса дали пакетът на Бекс действително е толкова голям, колкото изглежда на снимките. И по статуите. Вместо това ще обърнем внимание, че освен на линията бельо, красавецът е лице и на реклама на Sainsbury's, свързана с тяхното спонсорство на Параолимпиадата в Лондон. Тя е предназначена за смелите спортисти с увреждания, стартът ѝ ще бъде даден на 29-и този месец, а клипчето с участието на Бекъм излиза още днес.
 
Топли кадри с горещия Бекъм

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 16.08.2012|11:29
Не ме гледай така,палавнико :)))
5
Не е посочен 16.08.2012|11:03
Това, че у нас всеки носи бельо българско производство, понеже си оставало най-качествено и евтино, не означава, че в чужбинско не дават луди пари за линията на Бекс.
4
Не е посочен 16.08.2012|10:30
Ами като никой не го купува сигурно това бельо, ще има да се чудят как да го рекламират още....
3
Не е посочен 15.08.2012|16:32
Вълнуващо тяло има този мъж. страхотни снимки.
2
Не е посочен 15.08.2012|16:23
На последната фотосесия Бекъм е с катинарче в стил Д`Артанян. Много му отива. :)
1
Не е посочен 15.08.2012|15:18
Еми какво да кажа, аз вече изпаднах в размечтание...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay