Хамелеонът Джеси Джей

Три различни тоалета, едно събитие

Първият тоалет на Джеси Джей
Първият тоалет на Джеси Джей

Джеси Джей се превърна в разпознаваемо лице в светските среди не само заради силния си глас, а и заради шантавия си външен вид.

Сега изпълнителката на хита, заснет в България, "Nobody's perfect" изненада феновете с три различни визии по време на концерта VH1 Divas Celebrates Soul.

Лондончанката се качи на сцената в Ню Йорк с два различни предизвикателни тоалета, а преди
това на червения килим позира с трети.

Първият аутфит, с който Джеси Джей накара всички да говорят за нея, бе напълно прозрачен - само от мрежа в черен и телесен цвят, и с ръчно обшити камъни в оранжево и розово. Раменете на поп-дивата пък бяха окичени с пагони.

На сцената за соло изпълнението си Джеси Джей се появи в тоалет, много наподобяващ перата на папагал, съчетан с черни груби ботуши.

С прилепнал по тялото гащеризон в синьо-лилаво и с масивна златна огърлица певицата излезе на сцената за изпълнение с Дженифър Хъдсън. Джеси обаче запази като аксесоар черните ботуши. Може би са ѝ любими – на нас определено!

Трите преобразявания на гласовитата британка може да откриете в нашата галерия. Истински Хамелеон!

38 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.12.2011|18:46
Джеси има различен стил, залага на шантави комбинации и цвят, доста умело съчетава ретро и ултра модерни елементи. Характерна визия си изгради момичето, без да подражава сляпо на никой или пък да изпада в безвкусен кич като Гага, а гарваново черната и подстригана на черта коса сякаш се превърна в нейна запазена марка.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay