Видове секс, без които не можем

Задължителните са точно 10

Видове секс, без които не можем

В известната песен на Тангра се пее за "любовта, без която никак не можем", но аз мисля, че достатъчно я нищихме емоционалната част на отношенията между мъж и жена. Темата ни за февруари беше "Любов", а сега е сезонът на птичките, пчеличките и хормоните. Пък и както обичам да казвам: сексът боли само първия път. Любовта - всеки следващ, така че защо да не се съсредоточим върху първото? Добрият секс може да бъде както детското поясче, с което една връзка се учи да плува, така и големият спасителен буй, необходим за нейното оцеляване в бурните води на дълголетно пътуване. Образно казано.

Но кой точно секс е добрият? Тук можем да си философстваме с години, а всъщност отговорът е съвсем прост: добър е разнообразният секс. Този, при който и двамата партньори се чувстват напълно отпуснати един с друг. В определени случаи някои дрехи могат и да останат, но задръжките непременно са паднали. И не - за да се достигне върха в пълноценния интимен живот, не е нужно да се задраскат всички елементи в екстремни списъчета от рода на "Какво трябва да свърша, преди да умра". Не е задължително да прибягвате до тройки, четворки или цели комплекти от хора. Нито до комплекти "садо-мазо за начинащи". 

Видове секс, без които не можемПреброих точно 10 вида секс, които са достатъчни, за да осигурят "и живели щастливо до края на дните си". Предполагам, че вече сте ги опитвали поне по веднъж. Ако ли не - какво чакате? Няма нужда да мечтаете за Принца на бял кон, тъй като с правилната стимулация, можете да превърнете в такъв собствения си мъж. Ако пък смятате, че вече сте се "наживели" и обикновено приспивате партньора си само с целувка, вероятно също няма да ви навреди да си припомните 10-те вида секс, които са се превърнали в нарицателни. Смятам, че прилагането им поне веднъж на няколко месеца би се оказало изключително освежаващо за всяка интимна връзка. Хайде, да започваме!

Ролеви секс игри
Нека се разберем: не важат оправдания от типа "Че нашият сексуален живот си е достатъчно хубав, защо да се правим на маймуни?" Това наистина са просто оправдания. Щом продължавате да мислите, че ако влезете в роля, ще се почувствате като "маймуна" пред партньора си, значи от отношенията ви има още какво да се желае.

Всички хора, още повече пък мъжете, имат сексуални фантазии с разнообразни лица. Не е нужно да са конкретни познати, разбира се. Просто образи. Е, какво ще направите? Ще му забраните да си мечтае? Ще забраните ли и на себе си? Не е ли далеч по-добре и двамата просто да се превърнете във всички онези хора и ситуации, които сте пожелавали някога? Така хем вълкът ще е сит, хем връзката - цяла. Че и моногамията ще се запази.

Луксозен секс
Трейси Кокс е известен специалист в тези деликатни области и обяснява нещата така: "Малцина от нас имат достатъчно пари, за да изживяват всеки ден лукса, така че когато отседнем в бляскав хотел, това ни се струва доста вълнуващо." Права е жената. Дори да нямаме пари за цяла петзвездна почивка, вероятно ще ни стигнат за поне една вечер в истински луксозен апартамент. За първокласно шампанско, сирене с мухъл и всичките му там класики. Ако пък не си позволявате да пътувате особено много извън града, винаги можете да намерите подходящ хотел и вътре в него. Всичко това ще ви напомни за сексуалните преживявания в началото на връзката и със сигурност ще подмлади установената улегнала фаза.

Секс на плажа
Повечето хора са на мнение, че единственото хубаво нещо с това име е коктейл. Вярно си е. Всеки, който го е правил, знае - може да звучи очарователно романтична, но физическата любов на морския бряг е мътна и пясъчна. Като преживяване обаче, не и като спомени. Затова трябва сами да проверите всеобщите твърдения. Няма лошо да тествате и температурата вътре във водата. От изследователска гледна точка. Ако все пак решите да се придържате към брега, а вече е нощ и пясъкът е студен, помнете: 50 мл водка, 25 мл прасковен ликьор, сокове от портокал, боровинка и ананас. Може и гренадин.  

Видове секс, без които не можемТелефонен секс
Не от онези, импулсните, а когато се намирате далеч от собствената си половинка. Все ще настъпи такъв момент и вместо само да повтаряте колко ви липсва, възползвайте се от възможността за по-различното интимно преживяване. Всеки със себе си и с гласа на другия в слушалката. Обяснете му, че "ти ще дойдеш тук, аз зная" и какво ще му сторите, когато се случи това. Разбира се, видео чатът също може да се подкрепи тази идея.

Секс за сдобряване 
Той перфектно доказва философския възглед, че без нещастие, няма да можем да усетим и щастието. "Влюбените винаги се карат" и това всъщност е хубаво, защото им припомня, че са влюбени. По-нежен или по-гневен от всякога. Няма значение какъв точно ще бъде сдобряващият секс, тъй като и двете вариации идеално се вписват в този задължителен списък.

Секс с връзване, восък и лед 
Тук не визирам висшите степени на БДСМ (бондаж, дисцплина; доминиране, подчинение; садизъм и мазохизъм). Можете просто да зарадвате половинката си с един стриптийз, по време на който да завържете очите му с шал. Така няма да знае коя част от тялото му ще получи специални ласки, пък и без зрение, другите сетива се изострят. Предполага се, че му имате доверие, така че след това можете да оставите шалчето и връзването в неговите ловки ръце. 

Допустимо е да включите в играта и някоя свещ, но внимавайте да е изработена от восък, който се топи при ниска температура. За да не ви изгори - все пак, това си е игра с огъня. Редувайте с лед или студена вода. Може би тук е мястото да спомена и секса с играчки. Или с предмети, които по принцип не са предназначени точно за тази цел.

Секс на публични места
Естествено, че нямам предвид в средата на мегдана, пред всичките хора. Но все пак някъде, където е възможно да ви видят. Или ви виждат така или иначе, въпросът е дали ще ви забележат. В кино салона, асансьора, парка или да се върнем на плажния секс, само че в най-голямата жега, когато наоколо е пълно с тела върху плажни хавлии. Дали ще им направи впечатление неестествено прикритата и сближена поза, в която са застанали едва помръдващите ви тела? Този въпрос неминуемо възбужда. Но внимание: желателно е сред потенциалната публика да няма деца или полицаи! 

В превозно средство
Например влак, ако много държите да има нотки на опасност или ексхибицинизъм. Наречете го както ви се харесва. А ако изобщо не ви се харесва, да отбиете колата от пътя също е чудесен вариант.

Видове секс, без които не можемНа известни места
Няма какво да го обсъждаме. Друго си е да кажеш: "Правили сме го дори в Колизеума!" Или на Айфеловата кула, гледайки в посока "Мулен Руж". Остава да решите въпроса как самите вие да не се превърнете в атракция за туристите. И за всички онези фотоапарати с дръпнатите очи. Ако прецените, че нямате нужда от чак такива вълнения, и хотелският балкон с изглед към някоя световна забележителност може да свърши работа.

Има и такива, които мечтаят за секс в църква. Аз лично предпочитам да я обикалям на Великден, но хората с въжделения към Божия храм са достатъчно много, за да не мога да ги пропусна. Като се замисля, нестандартните места за секс упражнения имат внушителен брой, така че в най-скоро време очаквайте цял материал специално за тях. Засега е достатъчно да ги посоча в тези три общи групи: публични, известни и превозни места.  

Забраненият секс
Хм, това може да означава много неща. А най-често са неподходящите хора, които се появяват в живота ни. Идеята е толкова немислима, че немислимо ни завладява и вече дори не можем да преценим трезво - дали изобщо този човек щеше да ни привлича, ако не заемаше поста на "забранения плод" в градината на живота ни? Е, ако съвестта ви го позволи, можете поне веднъж да се поддадете на изкушението, наречено "шеф", "подчинен", "обвързан", "майстор", "бившия на приятелка" и така нататък. Изкушения да искате! Но след като вече сте установили определена сериозна връзка, по-добре прехвърлете копнежа си по забранените приключения в ролевите игри, за които си говорихме преди малко. 

И последно: в списъка нарочно не са включени сутрешеният секс, еротичното къпане заедно, спонтанните "нападения" върху кухненския плот. Такива неща не трябва да се мислят като разнообразие, а почти като ежедневие.  



  

159 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



78
Не е посочен 11.09.2012|15:40
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ :):]]
77
Не е посочен 18.04.2012|14:36
важното е да се обичате и да имате желание за секс,а къде-вие избирате!
76
Не е посочен 17.04.2012|19:29
Важното е да има наслада.
75
Не е посочен 17.04.2012|19:28
В което няма нищо лошо.
74
Не е посочен 17.04.2012|19:28
73
Не е посочен 17.04.2012|19:27
Автора нещо... :))))))))))
72
Не е посочен 17.04.2012|19:27
71
Не е посочен 17.04.2012|19:27
Големи симпатяги.
70
Не е посочен 17.04.2012|19:26
Охааа, тези жартиери... :)
69
Не е посочен 17.04.2012|19:26
Всякакъв вид.
68
Не е посочен 17.04.2012|15:44
Статията е за чисто физическата нужда от секс :)
67
Не е посочен 17.04.2012|15:43
Народа изкукуригва без секс,така че не се изоставяйте,хора :)
66
Не е посочен 17.04.2012|15:28
Невежеството в твоя случай май не еблаженство. ;)
65
Не е посочен 17.04.2012|15:15
Трябва да се пробва от всичко.
64
Не е посочен 17.04.2012|15:14
трябва да се пробва :)
63
Не е посочен 17.04.2012|15:13
важното е любов да има :)
62
Не е посочен 17.04.2012|14:27
61
Не е посочен 17.04.2012|14:27
с приятеля си е яко
60
Не е посочен 17.04.2012|14:27
59
Не е посочен 17.04.2012|14:27
Трябва да има разнообразие...да не се изпаряват идеите с времето
58
Не е посочен 17.04.2012|14:20
57
Не е посочен 17.04.2012|14:20
може и на по безивестни
56
Не е посочен 17.04.2012|14:08
хм, накара ме се замисля дали и аз да не пробвам
55
Не е посочен 17.04.2012|14:07
не беше Ред Бул, който дава крила, да не се обърка
54
Не е посочен 17.04.2012|14:06
манастир, ама поне имат интернет
53
Не е посочен 17.04.2012|14:05
52
Не е посочен 17.04.2012|14:04
51
Не е посочен 17.04.2012|14:03
и на мен не ми допада, предпочитам физически контакт
50
Не е посочен 17.04.2012|14:03
приоритетите се променя с възрастта
49
Не е посочен 17.04.2012|14:02
тръпка да има
48
Не е посочен 17.04.2012|14:01
47
Не е посочен 17.04.2012|14:01
секс ? какво е това ? .. :):)
46
Не е посочен 17.04.2012|13:06
да трябва си:)
45
Не е посочен 17.04.2012|13:05
Ми да ти кажа не ми беше никак глупаво, като го пробвах с приятеля си:)
44
Не е посочен 17.04.2012|13:05
43
Не е посочен 17.04.2012|13:05
явно вие се намирате в някакъв манастир или секта? :)
42
Не е посочен 17.04.2012|13:04
41
Не е посочен 17.04.2012|13:04
разбира се, ама секса на плажа си остава номер едно изживяване ;)
40
Не е посочен 17.04.2012|13:04
39
Не е посочен 17.04.2012|13:03
защо? пробвал ли си? много е яко:)
38
Не е посочен 17.04.2012|13:02
Е, не мисля, че има толкова голям риск в предложенията??:)) Все пак това е скес, не е летене с парашут!
37
Не е посочен 17.04.2012|12:59
На известни места?:)))
36
Не е посочен 17.04.2012|12:57
35
Не е посочен 17.04.2012|11:53
Ми не знам....явно си въобразяват , че тези работи са съществено важни :)
34
Не е посочен 17.04.2012|11:42
Много секс в тази статия - хора, спрете се!
33
Не е посочен 17.04.2012|11:40
Защо пък да не можем?
32
Не е посочен 17.04.2012|11:40
Тройка всеки трябва да пробва според мен :)
31
Не е посочен 17.04.2012|11:38
определени храни,сексуални техники неминуемо въздействат на силата на мъжката ерекция,които наред с това обогатяват опита на неговия приятел
30
Не е посочен 17.04.2012|11:38
Това с телефонния секс никак не ми допада.
29
Не е посочен 17.04.2012|11:34
Абе всеки сам си преценя.
28
Не е посочен 17.04.2012|11:22
Телефонен секс- това е глупаво.
27
Не е посочен 17.04.2012|11:13
Въпрос на разбирания, аз лично някои от тези неща няма да ги направя
26
Не е посочен 17.04.2012|11:13
А те как трябва да те нарекат?
25
Не е посочен 17.04.2012|11:06
Много си разкрепостена а?
24
Не е посочен 17.04.2012|11:04
Не мисля, че е точно така...
23
Не е посочен 17.04.2012|11:03
само за болницата дано не е била срещата ви по неприятен повод първоначално
22
Не е посочен 17.04.2012|11:02
И то по няколко пъти ;)
21
Не е посочен 17.04.2012|11:02
добре монахини:)
20
Не е посочен 17.04.2012|11:01
19
Не е посочен 17.04.2012|11:01
Повечето съм ги правила, така че му остават другите;) Трябва да им разнообразие все пак:)
18
Не е посочен 17.04.2012|10:57
И аз не смятам, че са задължителни!
17
Не е посочен 17.04.2012|10:56
И това кой го твърди?!
16
Не е посочен 17.04.2012|10:54
чак пък да са задължителни едва ли :)
15
Не е посочен 17.04.2012|10:51
Всичко без връзването и восъка!
14
Не е посочен 17.04.2012|10:50
Без секс не може!
13
Не е посочен 17.04.2012|10:49
аз не мога и ден без секс , не знам за вас ,момичета :Д
12
Не е посочен 17.04.2012|10:42
всеки е пробвал тези видове секс :)
11
Не е посочен 17.04.2012|10:38
не знам за секса ,ама мацетата имат много яки жартиери :)
10
Не е посочен 17.04.2012|10:36
Така е! Голяма тръпка има!
9
Не е посочен 17.04.2012|10:35
хах , а така :)
8
Не е посочен 17.04.2012|10:35
7
Не е посочен 17.04.2012|10:23
секса дава криле :)
6
Не е посочен 17.04.2012|10:16
и аз това щях да кажа
5
Не е посочен 17.04.2012|10:10
хах , абе без секс като цяло не може :)
4
Не е посочен 17.04.2012|10:06
кой не обича странните места за секс:)
3
Не е посочен 17.04.2012|09:16
Сексът на плажа, не е ли също секс на публично място?
2
Не е посочен 17.04.2012|08:58
Като се замисля с първият ми приятел сме го правили къде ли не, най-нетрадиционните места бяха, в един строеж на тавана върху одеяло, на една скала на брега на реката/отсреща се появи овчар/ и в болницата вечерта по тъмно в един коридор, но по едно време се чуха стъпки и ние изчезнахме.
1
Не е посочен 17.04.2012|08:55
Действително предложенията са добри, но надали всеки ще има куража да ги осъществи и все пак преградата , която ни спъва спокойно може да бъде премахната с малко количество алкохол:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay