Дневен хороскоп за вторник, 29 ноември 2016г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 29 ноември 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес емоционалното ви състояние не е много стабилно, но това не е чак толкова лошо. Време е да се отдръпнете от нещата, които ви натоварват и да направите всичко възможно да бъдете заобиколени от хората, които обичате.

Телец

Любовният ви живот ще получите силен тласък днес, без значение дали се виждате с някого или не. Изпълнени сте със страст и е по-лесно от всякога да привлечете човека, който харесвате.

Близнаци

Обичате да комуникирате, но обикновено не водите много задълбочени разговори. Днес е моментът да изразите своите най-искрени чувства на хората, които са важни за вас. Резултатите трябва да ви удовлетворяват.

Рак

Уверете се, че няма никакви тайни в отношенията ви с членовете на семейството и колегите, защото сега е по-вероятно от всякога да възникне спор между вас. Трябва да бъдете абсолютно искрени един към друг.

Лъв

Вашата интуиция работа с пълна сила и прави живота много по-интересен. Може да се наложи да споделите вашите виждания с някой, който наистина не иска да ги чуе. Бъдете убедителни.

Дева

Чувствате се ужасно неспокойни днес и трябва да направите нещо, за да освободите напрежението. Разходете се на чист въздух, за да се освободите от ограниченията, може да получите някои много свежи идеи.

Везни

Финансите са единственото нещо, за което мислите днес и сте в състояние да направите нещо положително за тях. Това, което правите обаче трябва да ви харесва. Не насилвайте нещата.

Скорпион

Хората са привлечени от вашите идеи и енергия днес, възползвайте се от това. Денят е подходящ да водите преговори, свързани с бизнес или да отидете на интервю за работа.

Стрелец

Често сменяте настроенията си и днес сте раздразнителни. Има опасност това да повлияе на линия или професионалния ви живот. Опитайте да прекарате известно време сам-това е най-добрия начин да се справите с тези емоции.

Козирог

Изградете репутацията си днес. Хората ви виждат в най-добрата ви светлина и моментът е страхотен да си изградят добро мнение за вас. Не изпускайте тази възможност, представете се добре.

Водолей

Нищо не се движи в ритъма, в който ви се иска днес, но това не пречи да си свършите работата. Нищо не се случва така, както искате и съвсем скоро може да се разочаровате.

Риби

Някой се опитва да ви направи номер, за да изпъкне. Не се поддавайте на манипулации и в никакъв случай не позволявайте това да се случи. Уверете се, че използвате резервите си до последно.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay