Дневен хороскоп за вторник, 7 юли 2015

Какво ви очаква през днешния ден?

Дневен хороскоп за вторник, 7 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Доверявате се на човек, който не заслужава вярата ви в него. Все още не сте наясно с това кои са хората, на които можете да вярвате без никакви резерви. Съвсем скоро това ще ви се изясни кристално.

Телец
Опитвате се да приключите сделка, която е към своя край от дълго време насам, но нещо все се обърква в последния момент. Не знаете какво да направите, за да доведете нещата докрай.

Близнаци
Какво ще се случи от тук нататък, не можете нито да предвидите, нито да предотвратите. Този път нищо не е във вашите ръце. Известно време ще се наложи просто да стоите и да гледате развитието на събитията.

Рак
Притеснявате се за здравословното си състояние. Изпитвате дискомфорт, който не е никак маловажен в случая. Най-добре потърсете съвета на специалист, за да отхвърлите всякакви тревоги.

Лъв
Приятелите ви са на мнение, че пилеете времето си. Не са съгласни нито с това, с което се занимавате, нито с начина, по който живеете живота си. Подобни решения са изцяло ваши, но ако намирате солидни аргументи в думите им, вероятно е правилно да се замислите.

Дева
Покрай работните си ангажименти, забравяте за обещание, което сте дали на близък човек. Възможно е да бъде обиден от поведението ви, затова се постарайте да се извините и да бъдете откровени за причината, поради която сте забравили.

Везни
Търсите вината в себе си за нещо, което е най-малко ваша отговорност. Винаги постъпвате по този начин, но това не е най-правилният подход. Приемете, че понякога околните са не по-малко виновни за дадена ситуация.

Скорпион
Сутринта ще ви изправи пред дилема, чието разрешаване ще отнеме целия ви ден. До вечерта трябва да сте взели решение, затова недейте да отлагате, а се заемете с проблема още сега.

Стрелец
Подхождате безотговорно към проблем, който засяга не само вас, но и вашите близки. Поведението ви ще се отрази и на тяхното благополучие. Денят няма да бъде лек за никого от обкръжението ви.

Козирог
Любовта за вас е важна, но не толкова, колкото кариерата. Много често поставяте връзката си на заден план и това огорчава половинката ви. Помислете дали това е правилно.

Водолей
Трескавата подготовка около предстоящо събитие отнема цялото ви време. Няма как да е иначе - това, което предстои, е от огромно значение за просперитета на работното ви място. Отделете му нужното внимание.

Риби
Само от вас зависи вашето благополучие и щастие през деня. Изберете ли да бъдете щастливи - ще бъдете. Толкова е просто. В повечето случаи всичко идва от вътрешната нагласа.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay