Дневен хороскоп за събота, 11 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 11 юни 2016

За да започвате деня си със своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Сякаш нямате сили да се разправяте повече с колегите си. Днес чашата ще прелее и ще си изпуснете нервите. Последствията обаче може и да не са лоши за вас, а напротив - всичко да си дойде на мястото.

Телец

Очаквате важно обаждане, което обаче няма да е днес. Ето защо по-добре е да се концентрирате върху текущите си задачи, а всичко останало ще се случи, когато му е времето.

Близнаци

Усещате, че не контролирате ситуацията и това ви побърква. А не смятате ли, че може би веднъж поне би било добре да не сте вие онзи, който носи отговорност? Поемете си дълбоко въздух и помислете в тази посока.

Рак

Музиката днес ще ви помогне да запазите спокойствие и благоразположение на духа. Започнете деня си с любимо парче, за да върви всичко гладко.

Лъв

Какво ще се случи, ако веднъж признаете, че не сте прави? Можете само да спечелите. Днес е чудесен ден за такъв експеримент...

Дева

Инатът ви пречи да взимате разумни решения. Откажете се от идеята, че винаги трябва вие да определяте правилата на играта. По-скоро се опитайте да откриете положителното във всяка ситуация.

Везни

Какво ли ще се случи, ако покажете чувствата си? Само хубави неща, твърдят звездите! Напълно възможно е да предизвикате ответна реакция, която да ви зарадва много.

Скорпион

Опитайте се днес да не взимате важни решения, защото денят просто не е подходящ. Отложете всичките си големи ангажименти и станете по-ниски от тревата...

Стрелец

Смятате, че тази работа не е за вас, но не сте прави. Много скоро ще ви стане интересно, просто трябва да проявите търпение в правилния период от живота си. Денят е подходящ за полагане на усилия, които няма да останат незабелязани.

Козирог

Вашата аура днес ще привлече някого, който ще промени живота ви към по-добро. В личен план всичко ще се подреди много скоро - чакането си е заслужавало.

Водолей

Вашите оплаквания влияят изключително изнервящо на всички. Затова и се карате толкова често с хората. Вместо да бъдете такива песимисти, се опитайте да промените мирогледа си. Днес денят е подходящ за промяна в личен аспект.

Риби

Предстои ви ден, в който ще покажете, че сте истински професионалист. Никой повече няма да го подлага под съмнение. Звездите ви подкрепят - трябва да сте уверени във възможностите си!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay