Дневен хороскоп за четвъртък, 2 октомври 2014

Какво ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 2 октомври 2014

Ако искате да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво да очаквате от днешния ден...

Овен
Не сте наясно със себе си. Измъчва ви ситуация, която ви раздвоява, и не знаете каква да е следващата стъпка, която да предприемете. Не търсете чужди съвети - единствено вие можете да решите кое е най-доброто за самите вас.

Телец
Настроението ви се диктува от мнението на околните спрямо вас, а това може да доведе до неочаквани събития. Опитайте се да не се влияете от това, което мислят другите за вас. Единственият човек, който определя дали ще вървите напред, или ще "зациклите" на едно място в живота си, сте самите вие.

Близнаци
Днешният ден е благоприятен за творчески занимания. Използвайте таланта си и се отдайте на любимото си занимание. Дали то е рисуване, фотография, нещо свързано с музика, или съвсем различно от изброените, няма никакво значение. Важното е, че ще ви ободри и ще ви зареди с енергия.

Рак
Денят е отреден за пътуване. Планирано или неочаквано, то ще ви донесе много различни от рутинните емоции. Не го отменяйте в никакъв случай! Има възможност точно на това кратко пътешествие да срещнете човек, който ще изиграе важна роля в живота ви занапред. 

Лъв
Имате нужда от спорт. И то не само заради ниската си физическа активност напоследък. В душата ви са се насъбрали емоции и чувства, от които е необходимо да се отървете. А интензивният спорт е идеалният начин да го направите.

Дева
Планирано събитие, което сте очаквали с нетърпение, внезапно се отменя, а това ще ви донесе тъга и лошо настроение. Начинът, по който възприемате и гледате на света, оказва огромно значение в тази ситуация. Оптимизмът е най-добрият вариант.

Везни
Всичко, което трябва да направите, за да се измъкнете от трудната ситуация, в която се намирате в момента, е да запазите спокойствие. Действието невинаги е най-доброто решение. В случая трябва просто да бъдете търпеливи и нещата ще се подредят сами.

Скорпион
Днешният ден не ви носи никакви събития, които да разнообразят ежедневието ви. Не се безпокойте - сивотата в дните ви напоследък съвсем скоро ще бъде заменена от цветни и интересни преживявания. 

Стрелец
Обичате уединението, а напоследък не ви остава време за такова. Планирайте един ден само за себе си и разчистете графика си, за да не изникне нещо непредвидено. Имате нужда от усамотение и почивка.

Козирог
Сутринта ви носи интересна случка, която ще ви накара да преосмислите интересите и приоритетите си. Нещо наистина важно предстои да се случи и подходящото време за това наближава. 

Водолей
Следобедът е лежерен и спокоен, но за сметка на това сутринта ще бъдете затрупани с работа. Няма как да избягате от задълженията си и затова най-добре се захванете за работа възможно най-рано. Във ваш интерес е да свършите задачите си качествено и в срок.

Риби
Целият ден е изпълнен със забавления и приятни емоции. Вечерта обаче заплашва да помрачи за миг впечатлението от прекрасния ден. Краткотрайно събитие ще влоши настроението ви, но бъдете упорити и не се поддавайте на стреса.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay