Дневен хороскоп за четвъртък, 25 декември 2014

Весела Коледа на всички!

Дневен хороскоп за четвъртък, 25 декември 2014

Днес всички ще имат прекрасен ден - все пак е Коледа! Звездите явно са решили да направят своите повели с една идея по-забавни. Вижте какво ви вещаят те, ако сте зодия...

Овен 
На сутринта ще заварите под елхата тъкмо подаръка, който си бяхте пожелали! Ще има обаче и малка изненада... Прекарайте деня в разговори с близките, за да се насладите на семейния уют.

Телец 
Толкова много положителни емоции ще изпитате днес! Не само заради материалното измерение на празника, а и защото най-сетне ще усетите близостта на любимите си хора.

Близнаци
Празничният обяд ще мине изключително добре! Ще се окаже, че всичките ви притеснения са били напразни.

Рак
Сякаш Дядо Коледа е чул какво си пожелахте преди месец... Днес една ваша мечта ще се сбъдне!

Лъв
Тази Коледа ще бъде една от най-приятните за вас! Следобед може да се поразходите и да останете насаме със себе си, за да оцените това, което имате.

Дева
Изключително трудно ви е да опитате всичко на празничната трапеза! Оставете си място и за десерта, казват звездите... Заслужава си!

Везни
Толкова прекрасни подаръци, и всички са за вас! Днес ще се чувствате като малко дете - обградени с грижи и любов...

Скорпион
Не сте и предполагали, че на Коледа може и да е хубаво - зависи от хората, с които споделяте този празничен ден. Тази година ще имате едно изключително специално изкарване!

Стрелец
Зарадвайте семейството си с организиране на празнична разходка в последния момент. Посетете близко място, за което отдавна се каните.

Козирог
Иска ви се да разберете дали близките ви наистина са се зарадвали на подаръците ви? Ама разбира се! Тъкмо вие сте виновниците за прекрасното им празнично настроение.

Водолей
Истинският празник е изпълнен с любов. Най-сетне ще осъзнаете смисъла на Коледа и ще се почувствате безкрайно щастливи!

Риби
Днес ще се докоснете до магията на природата и ще останете очаровани. Празникът за вас ще бъде доста неконвенционален, но по-приятен от всички досега.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay