Принцът е гей!

Имената са променени, но историята е истинска

Принцът е гей!

Ще ви разкажа една приказка. Само че истинска. Лошите герои в нея нямат люспи, нито метли. Малката подробност е, че са хомосексуалисти. 

Това, че именно те са моите анти-герои, не ме прави задължително дискриминативен човек. Сами са си го постлали. Защото едно е да защитаваш свободното си право на каквато си избереш сексуалност, а съвсем друго е да го използваш като оръжие срещу онези, "старомодните", които все още вървят по правия път. Да ги нападаш и лъжеш.

Ако преднамерено заблуждаваме човек относно чувствата си към него – това не е ли лишаване от право и свобода? Правото да разбереш в каква точно ситуация си попаднал и да избереш свободно изхода си от нея. А когато някой иска да се възползва от жена заради способността ѝ да ражда – това не е ли дискриминация? Не е ли жестока идеята след това да ѝ отнемеш детето, заедно с фалшивата си любов? 

Разбира се, не всички хомосексуалисти използват факта, че са такива, като повод и оправдание за несправедливо отношение към "другите". Не всички, обаче се случва.
 

Принцът е гей! Принцът е гей!

Конкретната приказка започва така. Живяла си в днешно време девойка на име Силвия. Не знам колко огледала била счупила като малка, но я преследвали години нещастна любов. И след тях – още години. Била минала през всичко, което ни е до болка познато: лоши момчета; мъже с измислено минало, настояще и бъдеще; агресивни мъже; мъже, които сами не разбират собствените си чувства; аборт поради неподходящото време и неподходящия татко. В крайна сметка, Силвия загубила вярата си в щастливата обич. Вечната обич. Била чувала за нея, бабите и дядовците на нейни познати все още се отнасяли като влюбени един с друг. Моята героиня обаче никога не била виждала такова чудо с очите си. Грешката ѝ била, че отново повярвала в него. 

Не щеш ли, един ден Силвия заминала за чужбина. През девет планини в десета, та чак – в Англия. Там срещнала Джон. Въпреки обикновеното си име, той бил абсолютно необикновен. Принцът от приказките. Цар на внимателното отношение и интересните разговори, а в леглото – направо бог. Дори английското му чувство за хумор било на ниво. Принцът нямал бял кон, но карал луксозна кола и винаги проявявал готовност да разхожда с нея новата си любима. 

Владеел до съвършенство целия етикет на романтиката. Вино, рози, свещи – на масата и в спалнята. Според някои от нас тези неща са досадни, но Силвето толкова била изстрадала до момента, че знаела как да ги оцени. Отдавна била узряла над желанието да се прави на интересна. Оценявала, давала всичко от себе си и не можела да повярва, че любовта може да бъде толкова силна, нова и сладка, когато си вече на 30. Трябва да признаем, че Силвия била и чудно красива. Донякъде именно примамливата генетика била причината да ѝ се случи всичко това.

Принцът е гей! Принцът е гей!  

Силвето се прибрала в България, но Джон редовно идвал по работа и се виждали сравнително често. През останалото време си пишели. Любовни писма. Странно било, че Принцът винаги бил придружаван от верния си оръженосец – негов колега и подчинен. Но Силвия не се притеснявала от това. Въпросният придружител се отнасял безупречно с нея и тя разбирала – човекът е в друга държава, не може да си седи сам в хотелската стая. 

На двамата "колеги" по нищо не им личало, в тълпата нямало кой да извика навреме: "Принцът е гей!". Просто нямало как Силвия да разбере какво се е случвало в действителност в хотелската стая. А истината е, че оръжието, с което боравел оръженосецът, било по-различно от онова, което били внушили на Силвия. С две думи – гей двойка. 

Историята върви към края си. Предполагам сте чували (или чели), че в оригинал приказките, които разказваме на децата, не са никак детски. На места си е направо кървава баня, а отношенията между героите са, меко казано, странни. За съжаление, и приказката на Силвия се оказала доста потискаща. След няколко пъти по 7 години нещастна любов, последвали 7 месеца щастие. Джон поканил "любимата" си на вечеря и по тона му личало, че предстояла нова стъпка във взаимоотношенията им. И наистина, Принцът предложил част от богатството си, изразил силно желание да имат дете. Всичко обаче се счупило със следната реплика:

- Предлагам ти да родиш дете от мен. А после ще ти дадем 10 000 евро, за да ни го оставиш да си го гледаме двамата. Без претенции от твоя страна. 


Принцът е гей! Принцът е гей!

Мисля, че всеки коментар е излишен. Каквото имах да казвам относно дискриминативното отношение, го казах в началото. Искам само да отбележа, че фотографиите, които съм използвала като илюстрации, са дело на Дина Голдщайн от серията "Паднали принцеси" (Fallen Princesses). Очевидно авторката им забелязва и други притеснителни тенденции в съвременното ни общество. Както и онези, които са си поиграли с Disney героите.

308 58
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



36
Не е посочен 13.12.2011|23:47
Донякъде си прав! Но има различни случаи - наистина много са тези, който ти описа, но все пак не винаги проблема е в жената или нейните приятелки. :)
35
Не е посочен 13.12.2011|23:40
И кого обидих само да попитам??? Не призовах ли и аз към уважение на чуждото мнение (едно, от което е това на авторката)? Не съм казала кой трябва да определя невежите, а кой не трябва. Научи се да разбираш прочетеното!
34
Не е посочен 11.12.2011|23:37
Да изнудва6 май4инството ако не е извратеност какво е? И това ли го има в природата? Като родител, мисли6 4е единствения проблем на "сина" ти би бил само 4е 6те му се присмиват, или по сериозни проблеми? 4ел ли си някога някои от бракоразводните дела м/у гей в 6татите? Ами на лезбийки? Когато се информира6 по проблематиките които имат тяхните деца(без да са можели някога да изберат такива родители), може да се варне6 да каже6 едно извинявай!Тук не става вапрос дали хетеро са по добри хора, или гей - става вапрос за травмите на едно дете. 6те минат доста години и 6те се слу4ат о6те по ло6и не6та по света, докато децата на Рики Мартин и оня другия дърт гей пораснат и 6те видите! И странно но на мен ми забраняваха да играя с мом4ета, ама не съм хомо.
33
Не е посочен 11.12.2011|23:20
Авторката хомофоб? На мен се стори не6то като жертва на двама педераси. Упс...трябва6е да кажа хомосексуални изнудва4и!
32
Не е посочен 11.12.2011|23:08
можеби леко си се обаркал, или ни обарква6 сас бисексуалните? Можеби да си педерас е нормално колкото е нормално да си купи6 едно дете с измама и го ли6и6 от маика му? Хомофобиата си я заклиу4жам в моята спалня и ти сас твойта бисексуалност е желателно да го прави6. Можеби в природата няма педераси които се размножават 4рез подкуп ами само един? Кои?
31
Не е посочен 11.12.2011|20:58
мн. интересен коментар, браво! Ти със сигурност не си от тези маже които се пъ4ат с голямата кола, и не я води6 да и купува6 парцали, не я кани6 даже на ве4ря, ама се 4уди6 как да я опипа6 ако се е по4ерила едно уиски сама ж някойа долнопробна кръ4ма? Сигурно ако не е достатъ4но пяна и не ти я даде, понеже те е видяла на какво прили4а6, я нари4а6 "ади ма ко са надува6 мар6о"? Може би си репресиран педерас.
30
Не е посочен 11.12.2011|20:38
мнението на авторката е много ясно: тя не е сре6ту педерасите, ами сре6ту тези които са лъжци и долни използжа4и! Педерасите са най големите маскилисти и дискриминатори на женскиат пол. За педерасите, жената е само инкубатор на детето. Тожа са наи из4ан4ените са6тества, за6тото не разбират и не по4итат май4инстжото! За тях, раждането е едва ли не като ходене по голяма нужда! Не ги интересува 4е на едно дете не мойе6 да му купи6 май4иното мляко и за6тита! За педерасите, децата са само запълване на луксозното им ексцентри4но обзавеждане! Представям си какъв 4овек 6те стане дете в семейство от два проданени задници!(ако не се разведат като великия стилист Джани Версаж)
29
Не е посочен 11.12.2011|16:51
Принцът е гей или Принцът е клошар. А има ли разлика между двете. За някои дами, дали си гей или клошар е едно и също
28
Не е посочен 09.12.2011|23:14
Дневник на Оръженосеца "Мило дневниче, не мога да ти опиша какво се случва с живота ми през последния месец! Кошмар. Някаква уруспия от Източна Европа се овърта на гаджето ми, подмазва му се и му върти мили очи, даже е успяла една вечер да го напие и да му се пъхне в леглото, като дори продупчила презерватива с нокти, за да забременее! Ужас! Как може да има такива жени ! Моят нали е кавалер, като изтрезня я повика й й предложи, ако е забременявал, да й помогне с каквото трябва, а ако не иска детето, ние ще се грижим за него, дори обеща да й даде 10 000 лири, да си оправи живота... Тя обаче побесня, че няма да стане госпожа Х и си тръгна откъдето беше дошла и слава Богу!"
27
Не е посочен 09.12.2011|03:53
И кво? Богатия гей от Англия, с лъскавата скъпа кола, 7 месеца гони нашта Силвия, вози я на скъпата колата, купува й парцали. Спи, СПИ!, гея с нея даже, само и само за да я покани на вечеря с неговия любим дупедавко и то само за да предложат 10,000 евро за да им стане сурогатна майка!? Ахахах! Тази сама си вярва а? Тази история не само намирисва ами смърди. Имал съм вземане даване с такива изстрадали мадами на които все не им върви в любовта и все ние мъжете сме им виновни! Как па една от вас не излезе да каже че сте негодни да ви търпи някой мъж?! Чакат принца с хубавата кола и парите, и като ни видят полудяват. Уви в повечето случаи едва като се събереш с такава разбираш че наистина не и върви с мъжете, и с право, но понеже проблема е в нея, и много пъти в прителките с които се събират да си кудкудякат. И като спрем да ги търпим се навиват как ние сме лошите, и как те разбираш ли не са намерили един свестен мъж, но те и баламите в България са на свършване май. Дано!
26
Не е посочен 08.12.2011|01:55
like it, like it, like it!!!! Е, ТЕДИ, РАЗБРА ЛИ????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
25
Не е посочен 08.12.2011|00:37
Оффффф ми на теб като не ти харесват коментарите ги подмини! Като си толкова толерантна, уважавай чуждото мнение (както и това на коментиращите) и спри да обиждаш. Коя си ти да определиш кой ще определя невежите като не си достатъчно информаирана? Всеки има право да бъде такъв какъвто е БЕЗ някой да го обижда още повече пишейки публично бездарен, евтин бълвоч РАЗБРА ЛИ ТЕДИ?!?!?!
24
Не е посочен 08.12.2011|00:28
Оффф! Като не ви харесва дадена статия, просто я подминете! Като сте толкова толерантни уважавайте чуждото мнение (както и това на авторката) и спрете да се обиждате. Кои сте вие да определяте невежите и хомофобите като не сте достатъчно информирани? Всеки си има различно мнение и колкото и да спорите, никой няма да ви преубеди.
23
Не е посочен 07.12.2011|23:26
Цитат от същата авторка, но от друга статия: "Само че хомосексуалността означава, че един мъж е привлечен от собствения си пол. Не означава мъж, чиято ерогенна зона е различна от тази на останалите "нормални" мъже." Деси Николова, първо се пише хомоСЕКСУАЛНОСТ и хомоСЕКСУАЛЕН, а второ тя се среща при всички висши гръбначни видове, а хомофобията само при един - сега нека да си помислим отново кое е противоестествено и нормално.
22
Не е посочен 07.12.2011|20:55
Да си гей е противоестествено, жените не трябва да гласуват, а пък междурасовите бракове трябва да са нелегални!
21
Не е посочен 07.12.2011|20:30
А ти къде видя в статията да се насажда каквото и да било?! Авторката е разказала история и всички хомосексуални го приехте лично! Как може да наречеш хомофоб човек, който няколко пъти повтаря, че има и много изключения? Общо взето аз виждам следното: Обикновен разказ, в който са включени 1-2 изречения лично мнение, а после в коментарите дори са се получили доказателства в негова подкрепа. Авторката си разказва, вие я обиждате агресивно и се защитавате с това, че сте били дискриминирани. Да живее КРАЛЯ!
20
Не е посочен 07.12.2011|20:28
Ти четеш ли какво ти пиша? Дори и да се е случила. Ти (или тя) си подбрала фактите от историята по начин правещ едната страна жертва, а другата злодей. Дори стъпкан банан би имал интелекта да прецени, че това не е цялата история. Относно това кои са по гадни: 1. Щом си хомофобка (което е очевидно) е естествено да виждаш по ясно лошите черти. 2."2. Я си представи, примерно, че обществото от малка ти натяква, че не е нормално да спиш с мъже.( Не отсъстват и разни wanna be репортерчета които разнасят тази идея. ) Можеш ли да си представиш каква личност би била тогава ?"
19
Не е посочен 07.12.2011|20:20
Ти къде ме видя да твърдя че гейовете трябва да имат деца?????? Просто изказах очевадното, а то е че "авторката" е хомофоб и с некадърното си писане насажда неправилни мисли и поведение.
18
Не е посочен 07.12.2011|20:17
Това, че не си съгласен с нещо, не означава, че то е невежо. Дори и да си гей, а аз - не, няма гаранции, че представяш нещата по-реалистично от мен. Напротив, много по-вероятно е да проявяваш гняв и пристрастност, ако случаят е такъв. Не се ли е случвало гей да се обвързва с жена, без да й разкрива своята сексуалност? Не се ли е случвало гей двойка да се възползва от услугите на сурогатна майка? Тогава, кое точно те кара да мислиш, че историята не се е случила? Ако ще и да има неточности - това не е материал, обвиняващ конкретно лице. Такива неща се случват. Никой не отрича, че има хетеросекуални - пълни изроди. Но и аз в случая не съм казала, че това е най-голямата трагедия в живота на човек и, видиш ли, страшните неща само гейовете ги вършат. Що се отнася до злобното отношение и интригите, обаче, продължавам да твърдя - при хомосексуалните мъже се срещат повече, отколкото при останалите.
17
Не е посочен 07.12.2011|20:17
За момент ми се стори, че съм несправедлив. Че много лесно може, да се окаже, че аз съм този с тенденциозното отношение. Но ето какво открих: http://www.yatzer.com/The-fallen-Princesses-of-Dina-Goldstein Снимките, на въпросната фотографка. Май славата и на бранителка на жените от педераси не е толкова силна колкото се иска на някои...
16
Не е посочен 07.12.2011|20:02
Така е, в България това трудно би се получило ( за сега). Проблема за детето ще е реакцията на обществото, а не заради това че родителите му са еднополови. Прави разлика.
15
Не е посочен 07.12.2011|19:55
По долу писах писах защо няма да се извиня нито на нея нито на германците. Оказва се, който не може или не иска да има потомство е извратеняк ? Съгласен съм с теб, за това че не е нормално в светлата част на денонощието да се криеш, уви налага се.
14
Не е посочен 07.12.2011|19:49
Нормално е човек да се "впечатлява" от безумни факти. Не те познавам, но ако историята е истинска, то тя очевидно е разказана много едностранчиво и много неща са спестени a.k.a все пак няма много връзка с реалността. Което пък не е в полза на обективността, за която пледираш. Ако и добавим кретенизма "каквато си избереш сексуалност" то се оказва, че името ти е най-слабия аргумент с който можеш да защитиш каквото и да е. 1. Както казах, кофти хора има, както хетеросексуални, така и не хетеросексуални, но определено ти си избрала да подходиш тенденциозно. 2. Я си представи, примерно, че обществото от малка ти натяква, че не е нормално да спиш с мъже.( Не отсъстват и разни wanna be репортерчета които разнасят тази идея. ) Можеш ли да си представиш каква личност би била тогава ?
13
Не е посочен 07.12.2011|19:39
Правилно Иване! ЖЕните НЕ трябва да раждат! Раждай ти. Пич, колкото и да ти се иска, няма как да стане това, дано го осъзнаеш. А ти изобщо мислиш ли за това дете, което ще отрасне с двама ТАТКОВЦИ! ТИ осъзнаваш ли, че му предопределяш доста калпав живот в тийнейджърските години. Днешните деца, не са особено съобразителни и деликатни и се бъзикат и съсипват наборите си, само заради това, че нямат хубав ГСМ (примерно) Представи си какво му причиняваш с това нещо!
12
Не е посочен 07.12.2011|19:28
Първо искам да кажа, че следващите редове са единствено и само мое мнение, не ангажирам никого да се съобразява с него. Второ - нека НЕ бъда извинен от хомосексуалната аудитория! Лично мое мнение е, че хомосексуализма е някакво гадно психично заболяване. Цялото това нещо е страхотна опозиция на естествената природа на всяка една жива твар. Би трябвало, главната идея на живота на човека (освен стремежа към всички глезотиики, които предлага съвремието) да е и размножаването и други такива НЕ еднополови занимания. Лично аз съм на принципа "Нека си съществуват, но да не ме занимават с тях си", не съм от хората, които биха тръгнали да ги избиват, колят и други такива садистични изяви, но НЕ съм и от хората, които може да ги подкрепи! Нещото, което най-много ме отвращава е поведението на някоя част от тях в обществото и дневния живот. Казвам, на някоя част от тях, защото е ясно, че не всички са такива. Става въпрос за това, как живеят те. Не е нормално, в светлата част от денонощието и сред хората да се крият, а стане ли тъмно и в нощните заведения, отпускат му края и насабраната енергия и са главни действащи лица и абсолютно отвратителни сцени. В дадени моменти могат да бъдат изключително нагли! Сега специално за "сексуално не ориентирания/ата " Шахта Процесор. Изуми ме твоята способност да преценяваш, кое е достоверно и кое не. Интересни неща се случват в света. Наскоро гледах за един пич, който не му се отваря парашута (буквално)и пада от 5000 м ( или 5 км, както ти е по- удобно да го разбереш) от самолет и се посинява, чупи ребро и крак. След година и половина, той отново е в самолет. Ако не го бях гледал лично и някой ми го каже, сигурно щях да се заяждам и да го приемам лично, както правиш ти, по тази тема. Така че, не го приемай толко лично и се извини на германците, че им избиваш жабите.
11
Не е посочен 07.12.2011|19:21
Вие Деси, сте абсолютен невежа и никой не трябва да ви разрешава да пишете, надявам се, че никой не ви чете за да не се "води" по глупостите ви. Повечето гейове били нагли и агресвини, а нима всички хетеросексуални са прекрасни и интелигентни??? Вие сте абсолютен хомофоб и не заслужавате да имате правото да пишете! И какво горката Силвия е яла и пила без пари и накрая са разбили детските и мечти (покъртителна и НЕвярна история), така ли, горката.... нека тогава не споменаваме за всичките извратени хетеросескуални които изнасилват дъщерите си и изтрепват няколко класа деца... но не педерасите са най-лошите и безкруполни хора. Засрамете се и НЕ раждайте (дора да ви дават пари) за да намалим невежеството и лошотията на тази планета.
10
Не е посочен 07.12.2011|18:37
Първо, аз съм на 25 години и не се смятам за "лелка". Нито по възраст, нито по разбирания. Второ, имам си "Принц" и той не кара скъпа кола, така че нямам кой знае какво лично отношение към историята. Силвия не се казва Силвия, но съществува. И каквато и недостатъци да има, те си се отразяват върху нея, не се подиграват съзнателно с чуждия живот. Съжалявам, че ще разочаровам вещите по въпроса, но познавам достатъчно много гейове. Разбира се, сред тях има изключително интелигентни и свестни хора, но по-често се случва да бъдат непредизвикано нагли и агресивни спрямо останалите. Следователно, напълно възможно е негативните обобщения да идват СЛЕД, а не ПРЕДИ да ги опознаеш. Това не е дискриминация, а личен опит и наблюдения. С очите си съм виждала случаи, в които се преструват и поддържат интимни отношения с жени, които не са наясно къде са попаднали. Дори се женят за тях. Следователно, някакви неточности в цифрите не ме карат да подозирам, че историята на Силвия е измислена. Да не говорим, че проблемът изобщо не е нито в точната цена на износването и бебето, нито в дължината на измамната връзка. Основната линия е реална, случвала се е неведнъж и ще продължава да се случва, а именнто там е проблемът. Не е нормално човек да се впечатли най-много от твърде "разточителното" плащане за сурогатна майка! Заставам зад материала и мнението си със собственото си име - нещо, което най-ревностните критици в случая са пропуснали да направят. Може би, защото имат лично отношение, каквото аз нямам. Следователно, по-вероятно е моят коментар да е по-безпристрастен. Защо трябва да се правя, че не съм забелязала нещо, което е факт? П.С. Ако "Шахта Процесор" е истинското име на подписалия се с него, моля да ме извини за недоразумението с неговата анонимност.
9
Не е посочен 07.12.2011|17:15
"Хетеросексуалните двойки с репродуктивни способности също ли да си носят кръста????" Да се чете "Хетеросексуалните двойки с репродуктивни проблеми също ли да си носят кръста????"
8
Не е посочен 07.12.2011|17:13
Поредното безмислено изказване. Какъв кръст да си носят???? Хетеросексуалните двойки с репродуктивни способности също ли да си носят кръста???? Или за хетеросексуалните може, ама за другите не може. Като ще си говорим с факти, нека да споменем, че Рики Мартин и Елтън Джон биха осигурили милиони пъти по-добър живот на едно дете, отколкото редица хетеросексуални двойки от малцинставата, който бълват бебета на конвейр!
7
Не е посочен 07.12.2011|17:07
Оффф, поредната застаряваща "заспала красавица". И как всички търсят принца, който в съвременното общество задължително идва с луксозна кола. Как една от всичките принцеси, не написа, че принцът е дошъл без нищо, а после със съвместни усилия са стигнали до един къде си. Силвето да стъпи малко на земята и да осъзнае, че щом за тридесет години все не може да срещне подходящия, явно проблемът е в нейния телевизор.
6
Не е посочен 07.12.2011|16:49
Няма значение, историята реална ли е или измислена, има ли романс преди това или се преминава към сделката. Факт е, че много гей двойки напоследък буквално купуват утроби, които да износят децата им – Рики Мартин и Елтън Джон може би са най-известните примери. Независимо дали лично осеменяват /сори за израза/ принцесата или не, от всякъде си е търгуване с бебета сякаш по каталог. Като са избрали безплодна връзка и любов, нека си носят кръста или да си осиновят дете.
5
Не е посочен 07.12.2011|16:47
Не нападам, удивен съм от ширещата се глупост, все едно аз да пиша за това как съм стрелял по жаби в Германия от орбитален лазер и да пледирам за достоверност, разбираш ли тънката разлика, или считаш че и това е възможно? Нямам нищо против лелките, писах за завистливите лелки. Опитах се да (си) дам обяснение за тази глупост.
4
Не е посочен 07.12.2011|16:36
Скъпа Деси, само до седмото ви изречение, и то защото всичките са кратки, ми стана ясно колко сте невежа. "...свободното си право на каквато си избереш сексуалност" Когато пишете по дадена тема, направете си труда да се поинтересувате и информирате, преди да изливате целомъдрието си върху нас. Мисълта ми е, че сексуалността може да се защитава, но не се избира. Относно лирическата ви героиня Силвия, нещо ме навежда на идеята, че самата тя има проблеми със себе си, вкуса си към мъже и т.н. Или просто страда от това, че е хубава, а не достатъчно ума в отношенията си с мъжете. П.С. Ако е била доволна от сексуалния си живот с въпросния мъж, едва ли е бил хомосексуалист. Нека говорим за бисексуалност.
3
Не е посочен 07.12.2011|16:33
Статията по-скоро е с акцент "една неочаквана история", а именно жестокият живот не е подчинен на нечия логика. И след обвинението във фалшива толерантност, нападате авторката на статията по необяснимо агресивен начин. Какво, ако е лелка? Или лелките вече не могат да изказват мнение и са прокудени от вашето модерно толерантно общество?
2
Не е посочен 07.12.2011|16:08
Чакай малко. За какво се е суркал с нея 7 месеца, защо направо не и е предложил ?? През тези 7 месеца тя как не се е усетила?? С акъла ли сте че за 10 000 може да си наеме 2 сурогатни майка, по скоро 10 ако броим разходите му за предполагаемия театър който е устроил. В живота се случват странни неща, но тази история не е подчинено на никаква логика. Кофти хора има и от 2 та бряга, живота наистина може да е жесток, за всички. Но статията не е с акцент "жестоките неща в живота" статията е с акцент "повече жестоки моменти в живота заради свободията на гейовете". А да и има малко фалшива толерантност. Това е писано от някаква лелка, която е искала да намери принца, но не се е държала като принцеса за да го заслужи. Видяла е що за отношения има между гейовете и я е хванало яд. Статията е предназначена за други лелки като нея. ..."нашата бедна журналистика"
1
Не е посочен 07.12.2011|12:40
Много хубава и вярна история. За съжаление животът е такъв понякога. Разгледах фотографиите на Дина Голдщайн и останах поразена. Много добра сървменна интерпретация на прочутите приказки, които са вече за пораснали деца. Поздравления за авторката на статията!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay