Пролетен шедьовър: TTA Today by Avon

Ухание на бели цветя, фрезия, копринен мускус и сандалово дърво

Пролетен шедьовър: TTA Today by Avon

Визитка: Петя Пандулева е известен моден блогър, който освен, че обожава козметката и модния свят, обича да пътува и да обръща внимание на малките неща в живота. Повече за козметика, мода, лайфстайл, пътувания и какво ли още не, можете да откриете в нейния блог - http://petpandablog.com/. Парфюмът, който описва най-добре пролетното ѝ настроение е TTA Today.

Пролетен шедьовър: TTA Today by Avon

С разцъфването на първите дървета въздухът се изпълни с аромат на пролет. Малко по малко, в последните седмици излизам от зимната летаргия, сменям тъмното червило с цветно, хвърлям дебелите палта настрана и се наслаждавам на слънчевите лъчи и уханието на пролетни цветя навън. Пролетта ме изпълва с добро настроение, с оптимизъм и романтика. Не мога да повярвам, че зимата свърши и вече слънцето грее навън през повечето дни, светло е до късно и настроението ми резонира с чуруликането на птичките навън –ведро и свежо.

Пролетен шедьовър: TTA Today by Avon

Още една промяна, която задължително се случва през пролетта е да мина от по-тежък и наситен аромат на парфюма ми, към по-флорален, лек и нежен такъв. Тази пролет парфюмът, който ме изпълва с щастие е TTA Today на AVON. Ухание на бели цветя, фрезия, копринен мускус и сандалово дърво, толкова нежно, женствено и изящно, че няма как да се опише с думи. Ароматът на този парфюм за сетивата ми е като първите слънчеви лъчи – галещ, нежен и пълен с живот. Той е като розови очила, които си слагаш и умът ти става по-спокоен, светът по-красив, а сърцето леко и пълно с щастие.

Пролетен шедьовър: TTA Today by Avon

Създателят на аромата - Оливие Кресп, е истинска звезда в парфюмната индустрия. Роден в Грас, Франция, който се счита за световната столица на парфюмите, благодарение на най-старите производители, намиращи се там. Той изучава аромати и сурови съставки в Biddle Sawyer в Ню Йорк, а сега създава аромати за едни от най-известните луксозни дизайнерски марки в света. Негов шедьовър е и TTA Today на Avon. Определям го като шедьовър, защото не мога да си представя колко трудно е да затвориш духа на пролетта в красива бутилка. 

Кой е твоят аромат, който най-добре описва твоя характер - разбери тук

Автор: Петя Пандулева

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay