Дженифър Лорънс: Мъжете не желаят да излизат с мен

Звездата от “Игрите на глада” е на корицата на декемврийското издание на Vogue

Дженифър Лорънс: Мъжете не желаят да излизат с мен

Забавната и щура Дженифър Лорънс дава поредното си изключително откровено интервю, в което откриваме още много интересни факти за бурната ѝ личност. Оказва се, че не всички хора на света искат да излизат с нея и да ѝ бъдат приятели. Актрисата разкрива още кои са звездните съседи, с които си пие кафето сутрин, и какво точно означава татуировката ѝ.

Най-големият проблем за актрисата се оказва фактът, че никой не я кани на срещи. Дженифър споделя, че е много трудно да започне нова връзка. "Никой не иска да излиза с мен, всяка събота вечер си стоя сама вкъщи. Момчетата се държат гадно с мен, знам, че искат да покажат колко са мъжествени, но това ме наранява. Искам просто някой, който да е мил с мен. Може би ми трябва мъж, който е живял на края на света през последните 5 години и няма представа коя съм.”

В този ред на мисли, актрисата споделя, че няма търпение да създаде свое семейство и да си има съпруг и деца. "Вярвам, че веднага ще разбера, когато срещна точния човек, ще осъзная, че искам да прекарам остатъка от живота си с него и ще си имаме сладки дечица. Ще се постарая да не оплескам нещата.” Лорънс признава, че в момента няма мъж до себе си, но това не е и главната и цел в момента.

Добрата новина е, че звездата си има страхотни съседи, с които често си ходят на гости и тя не скучае постоянно. Оказва се, че Лорънс живее до Аштън Къчър , Мила Кунис и Камерън Диас. Миналата година тя си купи имение в Бевърли Хилс на стойност 8 милиона долара. "Станах много близка с Мила и Аштън и вече им ходя на гости без покана. Сигурно им е омръзнало от мен.”

С типичното си чувство за хумор, Дженифър говори и за татуировката, която си е направила. Тя представлява химичния знак на водата - H2O. Лорънс споделя, че всъщност татуировката й е сбъркана, защото двойката в съединението би трябвало да бъде изписана под буквите, а не на тяхното ниво.

Дженифър Лорънс: Мъжете не желаят да излизат с мен

"Малко я объркахме, но няма значение. Татуирах си този символ, за да се подсещам да пия вода. Няма цитат или мисъл, които да са толкова важни за мен, че да си ги татуирам и за това реших да бъда винаги хидратирана като се подсещам от надписа на ръката ми.”

Дженифър бе обявена за най-добре платената актриса в света, тъй като само за миналата година е спечелила 52 милиона долара. Но това не я главозамайва по никакъв начин. "Всичко това е малко е страшничко, но знам, че един ден ще свърши и за това искам да бъда здраво стъпила на земята.”

Дженифър Лорънс: Мъжете не желаят да излизат с мен

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Пенка Иванова 10.01.2024|08:54
Уникално лекарство, което ще прочисти тялото от отпадъци, токсини, паразити и ще възстанови тялото. След почистване ще изглеждате и ще се чувствате по-млади и здрави--->> paply.org/clean
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay