Нина Добрев в гореща фотосесия и с много планове за бъдещето!

Нашето момиче говори за началото на кариерата си и споделя с какво иска да се занимава в момента

Нина Добрев в гореща фотосесия и с много планове за бъдещето!

Как е започнало всичко за Нина Добрев, как се справя с прекъсването на работата си по хитовата сага "Дневниците на вампира” и по кой път иска да поеме от тук нататък? Актрисата с български корени отговаря на всички тези въпроси в откровен разговор за списание Interview.

Нина споделя, че е научила изключително много от участието си в "Дневниците на вампира” и е пораснала заедно с героинята си. Ролята на Елена Гилбърт ѝ донесе много награди, а и любовта на милиони хора по целия свят.

Нина разкрива, че невинаги е било така и актьорската професия не е била никак лека в началото. Актрисата споделя, че дори са изрязали нейната сцена от първия филм, в който участва.

"Трябваше да играя по-младата версия на главната героиня в един филм. Имах малка роля и бях наистина зле. Не знаех как да застана, как да се държа, дали да гледам в камерата. Явно съм била ужасна, защото отрязаха сцената с мен и изобщо не се появих във филма.”

Нина говори и за българските си корени като с гордост заявява, че майчиният ѝ език е български и го владее добре. "Първият ми език е българският, говоря го добре и дори съвсем наскоро бях на гости в България”, споделя Нина за своето българско приключение.

Добрев разказва и за дните си преди актьорския живот, когато тренира усилено художествена гимнастика и дори се замисля да се потруди, за да отиде на Олимпийските игри.

Нина Добрев в гореща фотосесия и с много планове за бъдещето!

"Дойде момент, в който трябваше да избера дали да продължа да работя усилено и да имам спортна кариера, която да завърши, когато стана на 20 години, или да се отдам на актьорската професия. И двете неща бяха много несигурни, но явно късметът ми се усмихна и успях да пробия в тази трудна професия.”

Нина Добрев в гореща фотосесия и с много планове за бъдещето!

Нина казва, че вече не си представя да се занимава с нещо друго и би искала да продължи да се снима във филми, които имат значение за нея. "Искам да участвам във филми, които са предизвикателство за мен, искам да чувствам известна доза страх, защото това означава, че раста и преодолявам трудностите.”

Актрисата споделя, че в момента подбира бъдещите си роли много внимателно и не иска да приема първата оферта, която ѝ бъде предложена. За нея е по-важно филмът да бъде смислен и ролята да ѝ носи удовлетвореност. "Не всичко е пари, в тази професия трябва да обичаш това, което правиш. В противен случай нищо няма да се получи.”

Нина Добрев в гореща фотосесия и с много планове за бъдещето!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay