Порасналият принц Джордж тръгна на ясла!

Кралският наследник е готов да се учи!

Порасналият принц Джордж тръгна на ясла!

Досега всички се любувахме на сладкия Джордж, но от днес ще гледаме с други очи на малкия-голям мъж, който вече е с раница на гръб и ходи на детска ясла. Наследникът на трона ще посещава детското заведение "Монтесори", което е близо до семейното жилище на Уилям и Кейт в Норфолк.

Кейт не пропусна да отбележи този горд майчински момент, като щракна сина си и сподели две негови снимки от важния ден в социалните мрежи. На тях се вижда, че принцът е облечен в синьо яке и носи синя раничка на гърба си - точно като истински малък ученик! Снимките са направени пред яслата, а Джордж изглежда истински развълнуван на тях.

От Двореца обявиха още през декември, че Джордж ще тръгне на ясла през новата година, докато малката принцеса Шарлот, която все още няма годинка, ще остане вкъщи под грижите на родителите си.

От яслата "Монтесори” направиха изявление, че нямат търпение да приветстват Джордж и увериха, че той ще получи същото специално отношение, което получават всички останали деца в нея.

Яслата се намира на 16 километра от дома на семейството в Норфолк. Тя приема само по 29 деца годишно и струва по 49 паунда на ден. И принц Уилям, и принц Хари са посещавали яслите "Монтесори” и явно семейната традиция ще бъде продължена от малкия Джордж. Пожелаваме му успех в учението!

Порасналият принц Джордж тръгна на ясла!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay