Приятелката на Аштън

Говори се, че актьорът е заменил Деми Мур със сценаристка

Когато Аштън Кътчър публикува в Twitter снимка на него, заедно с 33-годишната сценаристка Лорен Скафария, докато са на почивка в Италия, всички започнаха да се питат, дали това не е новата жена в любовния му живот. Това се случи през декември, а говорителят на актьора тогава коментира, че "двамата са просто приятели".

Днес, обаче, взаимоотношенията между тях са прераснали в нещо повече, като дори може да се твърди, че Лорен е новата половинка на 34-годишния актьор.

Кътчър, който се раздели с Деми Мур през ноември 2011, е вече готов да се впусне в нова връзка, разбираме от People. Той излиза със сценаристката от известно време насам, като двамата се появяват хванати за ръка и изглеждат много щастливи заедно.

Приятелката на Аштън

От американската медия дотолкова се задълбочиха в опознаването на новата дама в живота на Аштън, че съставиха списък с пет интригуващи факти за Лорен Скафария. Ето го и него.

Първия си сценарий е написала за романтичната инди комедия Nick and Norah's Infinite Playlist (2008), базиран на едноименната книга на Дейвид Левитан.

Лорен се изявява и в музикалните среди. Вече има издадени два албума през 2010 година, а най-известното ѝ парче "28” можем да чуем в края на филма Whip It!

Преди година Скафария излизаше с друг колега на Аштън. Тя имаше връзка с актьора Адам Броуди, който най-добре познаваме от ролята му на Сет Коен в серийния филм "Кварталът на богатите”. Връзката им не просъществува дълго и приключи през април 2011.

Интересен факт номер четири гласи, че Лорен е на път да направи своя режисьорски дебют с романтичната комедия Seeking a Friend for the End of the World, в която участват звезди като Кийра Найтли, Стив Карел и, забележете, Адам Броуди. Премиерата на филма очакваме през юни.

Последният факт, който са избрали от People, не намираме за особено интригуващ. Той ни информира за новия огнен цвят на косата на Лорен, който според тях отразява новите промени в живота ѝ, и по-специално в личен план.

15 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 12.03.2012|16:19
Наистина много симпатична избраница. Дано и Деми продължи по-скоро напред.
2
Не е посочен 12.03.2012|10:43
аштън продължава смело напред
1
Не е посочен 12.03.2012|10:42
момичето на снимката е много красиво, ако тя е избраницата на аштън, чудесно.много му подхожда
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay