Робърт Патинсън сваля дрехите и вампирските зъби

В "Космополис" ще бъде истинско лошо момче

Робърт Патинсън сваля дрехите и вампирските зъби

"Космополис" е една от най-чаканите кинопродукции тази година. Ще се появи по кината на 13 май, но от вчера най-после разполагаме с трейлър, който ни дава по-ясна идея както за филма, така и за главната роля на Робърт Патинсън в него.

Всички знаем, че макар да играе вампир в сагата "Здрач", там героят на 25-годишния актьор е добър, внимателен, нежен. Освен това, Робърт и половинката му Кристен Стюарт (Бела Суон) бяха известни като "най-срамежливата" двойка в Холивуд. Покрай "Зазоряване - Част 1" Патинсън беше споделил притесненията си относно голите сцени: "През цялото време, докато снимахме филма, успях да не си сваля тениската. Тогава изведнъж дойде "Зазоряване” и си помислих - няма отърване, вече ще трябва да се съблека... Няма нищо странно, когато други актьори правят секс на екрана. Но когато ти си в тази роля, нещата не са толкова розови." Кристен също имаше подобни опасения, но както наскоро разбрахме, вече се е престрашила да се съблече за филма "По пътя" по едноименния роман на Джак Керуак.

Очевидно Патинсън е последвал примера ѝ в своята самостоятелна роля. "Космополис" го показва като лошо момче - милионерът Ерик Паркър. В трейлъра сами ще видите, че актьорът се появява както майка го е родила, в компанията на полугола мадама, размахваща пистолет. Още една секс сцена се разиграва и в лимузината на Ерик Паркър. Виждаме го и как облекчава малките си нужди върху задната седалка на същата лимузина. От видеото се разбира, че освен мъжкото си достойнство, Патинсън многократно ще използва и истинско оръжие в "Космополис". По някое време дори нарочно ще простреля собствената си ръка.

Няма място за съмнение - характерът на Ерик Паркър е пълна противоположност на симпатичния Едуард Кълън. И как Робърт преминава от едната в другата крайност, ще бъде наистина интересно.

"Космополис" е задължително заглавие от списъка "Трябва да гледате" за 2012. За да повдигнем още повече любопитството ви, ще хвърлим един поглед към тазгодишната "филмова битка" (Movie Brawl) на MTV. Тя започна като съревнование между цели 32 филма и в момента са останали само двамата финалисти: "Космополис", който уж не присъстваше сред първоначалните фаворити и безспорният хит "Игрите на глада". Вторият се излъчва от днес и в България, така че още утре ще ви разкажем за него.

Както уточнихме, за "Космополис" ще трябва да почакаме малко, но очевидно времето ще си заслужава. Поне за феновете на Робърт Патинсън, това е сигурно. Пък и на всички останали ни е любопитно: какво ще представлява филмът, който елиминира последния епизод на "Здрач" от класацията на MTV?

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 26.03.2012|09:55
щом ще сваля дрехите, няма да пропусна филма
8
Не е посочен 23.03.2012|19:16
аз пък не го харесвам и никога не съм де
7
Не е посочен 23.03.2012|19:15
Хайде да видим как ще се справи
6
Не е посочен 23.03.2012|16:52
да така е, ма на мен пак си ми е мазен.
5
Не е посочен 23.03.2012|16:51
А бе преди по го харесвах, сега някак си ми е станал мазен.
4
Не е посочен 23.03.2012|16:39
не изглежда зле , макар че трудно да се съди само по тийзър трейлър
3
Не е посочен 23.03.2012|16:38
и аз няма да го пропусна
2
Не е посочен 23.03.2012|16:37
нека да го видим и като лош, така ще се докаже като добър актьор :)
1
Не е посочен 23.03.2012|16:35
Ще го гледам аз този филм, няма начин да го изпусна.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay