Лейтън Мийстър: Преди се обличах като бездомна

Актрисата краси новия брой на списание Lucky

Лейтън Мийстър е актрисата, която нашумя с ролята си на Блеър Уолдорф в хитовия сериал "Клюкарката". Там тя се превъплъщава в богато нюйоркско момиче, което се облича само във висша мода, посещава изискани събития и има няколко момичета, които използва за слуги. Почти буквално.

И макар в първите сезони Блеър да е твърде непоносима, по-нататък тя започва бавно, но сигурно да се променя. Като запазва най-характерните за личността си черти, разбира се.

В истинския живот Лейтън е твърде различна от героинята си. В юлския брой на списание Lucky тя е главната героиня и разказва интересни факти за себе си, които определено не знаехме.

Как я е променила ролята ѝ в "Клюкарката": "Един приятел ми каза, че преди сериала съм се обличала като бездомна. Купувах всичките си дрехи от гаражни разпродажби, бях се вманиачила. Сега, благодарение на Блеър, ми е страшно приятно да добавям по нещо дизайнерско към ежедневния си аутфит."

За успеха: "Аз успешна ли съм? Не зная. За мен успехът не се измерва в това да бъдеш известен или богат. Успехът е да бъдеш щастлив, завършен, горд със себе си и да правиш най-различни неща по всяко време. По тази скала, значи да, вероятно съм постигала успехи."

За влюбването: "Обичам да обичам. Това е най-вълнуващата емоция, която притежава безброй форми: можеш да обичаш семейството си, приятелите си... влюбвам се във всички постоянно."

За новия си филм: "That's My Boy е различен от всичко, което съм правила до момента. 100% комедия, наистина е много забавен. Никога преди не съм можела да импровизирам със собствените си шеги или с тези от сценария, но по време на снимките научих, че това е възможно."

Във фотосесията за списанието Лейтън е облечена със стилни предложения от Dolce & Gabbana, Prada, Max Mara и други големи имена в модата. Концепцията е изчистена, минималистична и акцентира единствено върху актрисата.

Разгледайте снимките в нашата галерия, а след това можете да хвърлите един поглед и на видеото, което показва процеса "зад кадър".

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 07.06.2012|08:35
тази е по-красива от блейк лайвли
5
Не е посочен 07.06.2012|08:34
Не гледам сериала, но мацката е много хубава
4
Не е посочен 07.06.2012|08:33
много е чаровна
3
Не е посочен 06.06.2012|17:52
Много е сладка, според мен и като бездомник да се е обличала пак е изглеждала много добре :)
2
Не е посочен 06.06.2012|14:22
Важно си е това, стига да не се превръща в мания, както казваш.
1
Не е посочен 06.06.2012|14:14
И тук хората се вманиачиха по килата - много лошо.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay