Стара риза, нова рокля

Непотребната мъжка риза може да се превърне в истинско съкровище

Стара риза, нова рокля

Често срещана гледка е жена, стояща пред пълен гардероб с дрехи и оплакваща се, че няма какво да облече. Генетично ни е заложено да искаме точно онази дреха, която нямаме. Е, проблемът е на път да бъде разрешен с идеите, които новоизгряващия модел и дизайнер Ирина Звидрина ни предлага.

Представете си най-обикновена мъжка риза, но в голям размер - ХХL или XXXL, например. Сега си представете, че тя може да бъде превърната в няколко вида рокли, поли, топове. Със сигурност ще ви звучи невъзможно, поне докато не видите видеото, в което креативната девойка ни показва какво можем да сътворим само с въображението си.

 

283 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 23.10.2013|15:03
ех че яко. има приложения на старите дрехи просто трябва да се прояви повече творчество.
2
Не е посочен 06.10.2011|17:00
Оригинално! Спомням си, че преди време майка ми оползотворяваше захабените ризи на баща ми в калъфки за възглавници. Е, не чак толкова скоростно и ефектно, но пак е добра идея за рециклиране на забравени в гардероба дрехи.
1
Не е посочен 06.10.2011|09:41
Много интересно, още утре взимам някоя риза на баща ми, за да видя дали ще ми отива този стил. :) Жалко, че лятото вече свърши и няма да мога да развихря въображението си, но и другото ще дойде. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay