DJ Loli Lux и Джош Мадън с два невероятни модела слушалки

Те обичат ушите ви, дами!

Невероятно популярната DJ Loli Lux, в сътрудничество с компанията Aerial7, създаде секси слушалки за дамите, които не могат без музиката си. Самата Lux казва, че Aerial7 са били логичният избор, защото продуктите им се отличават със страхотен звук и качество, както и с модерен и забавен дизайн. Loli е вдъхновена от собствения си закачлив момичешки стил и от Нюйорксия Rock'n'Roll привкус. Най-впечатляващата част от дизайна са металните капси по диадемата, които образуват думата "Loliland”, както и печатната 3D техника на Aerial7.

За създаването на модела Tank Mondrian същата компания наскоро си партнира и с Джош Мадън, брат на известните близнаци Джоел и Бенджи от групата Good Charlotte. Дизайнът на тези слушалки е вдъхновен от работите на холандския художник Пиет Мондриан. Мадън споделя, че идеята за слушалките е дошла след като няколко пъти в живота си се е сблъсквал с твореца и произведенията му. Мондриан винаги е бил част от живота на дизайнера, тъй като той е израснал в семейство, отдадено на изкуството и музиката.

Част от функциите на Tank Modrian са 57мм водач, въртящи се наушници с меки възглавнички. Моделът вече е на пазара и ще бъде ваш срещу 90$.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay