Дисни избраха Крисия да пее в „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“

Остават по-малко от 500 билета за шоуто на 21-и декември

Дисни избраха Крисия да пее в „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“

Една от най-обичаните продукции на Дисни се завръща у нас под съпровод на симфоничен оркестър и любими гласове именно в месеца на сбъднатите желания и изненадите. С това идва времето за неочаквания подарък към всички фенове на "Замръзналото кралство" – специалното участие на Крисия в шоуто на 21-и декември в зала 1 на НДК. Талантливата певица ще бъде гост-артист в прожекцията на приказната анимация с музика на живо по покана на Disney Concerts. Финалистката от детската Евровизия е избрана за специален акцент в шоуто – финалът!

Дисни избраха Крисия да пее в „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“

"Традиция във всяка държава е за финал на прожекцията да каним популярен изпълнител, който да изпее "Let It Go” в оригинал, заедно със симфоничния оркестър. Този момент е изключително специален и винаги много емоционален. За шоуто в България се спряхме на Крисия, защото освен гласовите ѝ качества, тя и визуално ни напомня на Елза." – споделя Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

Така, именно на Крисия ще се падне честта и нелеката задача да изпълни емблематичната песен "Let It Go”, която се превърна в платинен хит и спечели Оскар. Подготовката за събитието на 21-и декември в зала 1 на НДК вече тече, като паралелно с музикалните репетиции се работи и по костюма на гост-звездата – рокля по образец, наподобяваща тази на принцеса Елза.

 

Дисни избраха Крисия да пее в „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“

Освен Крисия на сцената ще видим и артистите, стоящи зад обичаните гласове от оригиналния дублаж на филма на български език. Веси Бонева, озвучаваща принцеса Анна, е позната не само с успешната си музикалната кариера и трите си самостоятелни албума, но и с факта, че е гласът на Малката русалка у нас, а и участва в озвучаването на "Ледена епоха 4". До Веси Бонева ще застане актрисата Надежда Панайотова, вдъхнала глас на Елза. Заради изпълнението си на тази роля Надежда е отличена от Дисни със специална почетна грамота. Несъмнено приключенията на Анна и Елза нямаше да са толкова вълнуващи без професионалното и умело озвучаване, както и без компанията на верните им спътници Ханс и Олаф. Именно затова в шоуто ще се включи и Владимир Михайлов (Ханс), който се е снимал в над 20 чуждестранни филмови продукции, както и Теодор Койчинов, известен на публиката от радио ефира и музикалните си изяви и вдъхнал живот на най-забавния персонаж в анимацията – Олаф.

Билетите за "Замръзналото кралство: филм с музика на живо" на 21-и декември в зала 1 на НДК са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на Eventim.bg. Началото е в 20:00 ч.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay