Ева Лонгория натри носа на Лейди Гага с костюм от шунка

Ева Лонгория облече рокля от месо в стил Гага

„Отчаяната съпруга“ Ева Лонгория натри носа на скандалната Лейди Гага, която наскоро облече рокля, направена от месо, появявайки се пременена като голямо парче испанска шунка на церемонията по връчване на европейските наградите на MTV в Мадрид, Испания, съобщава Dailymail.

 

35- годишната актриса определено имаше натоварена вечер, освен водеща на церемонията, Ева смени 10 различни тоалета, като за всяка визия красивата актриса беше и с различна прическа.

 

Безспорно най- голямата изненада беше, когато след зашеметяващата черна рокля по модел на Виктория Бекъм, с която Ева се разходи на червения килим, актрисата се появи като огромно парче шунка на сцената. „Отчаяната съпруга“ за пореден път доказа, че има чувство за хумор, което този път бе за сметка на Лейди Гага.

 

„Лейди Гага не може да присъства тук тази вечер, но остави тази рокля зад кулисите. Кой да знае, че испанската шунка е един от моите цветове“, пошегува се Лонгория.

 

Гага бе обявена за най-добра певица на годината. 24-годишната Лейди Гага бе удостоена също с наградите за най-добро поп изпълнение и за песен на годината за "Bad Romance".

 

През септември в Лос Анджелис Лейди Гага получи осем от музикалните награди на MTV за видео, включително за най-добър видеоклип за "Bad Romance".

 

На снощната церемония в Мадрид Лейди Гага изпревари значително съперницата си - 25-годишната Кейти Пери, която се задоволи с наградата за най-добър видеоклип за "California Gurls".

 

Церемонията бе предавана на живо по цял свят и проследена според MTV от 46 милиона зрители.

 

Тъй като Гага не присъстваше в Мадрид - тя се появи по видеовръзка от Букурещ, с лимонено жълти коси и полупрозрачна рокля, посочва ДПА.

 

Само една от 12-те награди бе присъдена на европейски изпълнители - германския състав "Токио Хотел" бе отличен за най-добро изпълнение по MTV.

 

16-годишният канадски певец Джъстин Бийбър получи наградата за най-добър певец. Отличени бяха също Еминем - за най-добър хип-хоп изпълнител - и Кеша, както и песента "Thirty Seconds to Mars".

Групата Бон Джоуви получи почетната награда на MTV за четвърт вековна кариера.

5 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay