Кралската сватба - едно от най-обсъжданите събития в историята!

Шесто място за най-обсъждани събития в нета заема...

Кралската сватба - едно от най-обсъжданите събития в историята!

Грандиозната кралска сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън стана шестото най-гледано и коментирано събитие в онлайн историята.

 

Големият ден се излъчваше на живо в интернет пространството, като според статистическите данни най-много хора са го гледали около 1.30ч. следобед, когато отразяващите го сайтове са отчели 5,3 милиона посещения в минута.

 

В социалната мрежа Facebook във Великобритания са отбелязани по 268 777 споменавания на сватбата по време на церемонията. В пиковия час събитието е споменавано по 67 пъти в секунда в Twitter! Цифри, които само загатват колко огромен е хорският интерес към кралските величия.

 

За роклята на съвременната Пепеляшка са отправени близо 10 600 коментара на Острова, отново в социалните мрежи. За същото време и името на сър Елтън Джон е коментирано доста, а цифрите показват 4 583 споменавания по време на церемонията.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 03.05.2011|09:10
Какво ли не си изписа и каза за тази сватба! Каква ще е роклята, кои и колко ще са гостите, как ще са облечени и т. н. След като всеки ден имаше статии за това събитие, напълно нормално е хората да полюбопитстват какво ще се случи. А и не се жени кой да е, а именно принцът на Уелс, синът на принцеса Даяна.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay