Юън Макгрегър в подкрепа на бременните

Юън Макгрегър помага на бременни

Юън Макгрегър в подкрепа на бременните

Шотландският актьор Юън Макгрегър започва нова кампания за УНИЦЕФ, пише сайтът contactmusic.com. Тя цели да изпрати медицински пособия в страни от Третия свят, които да са в помощ на бременните жени.

 

Звездата от "Трейнспотинг" е дългогодишен посланик на добра воля за Обединеното кралство. Сега той се обръща към феновете си по целия свят с молба да закупят специалния пакет "Deliver a Baby", който е на цена от 38.40 долара, или 24 паунда. Във въпросния пакет има най-необходимите пособия, нужни по време на едно раждане.

 

Юън Макгрегър се надява да бъдат продадени 1 000 пакета, с които да бъде отбелязан празникът на майката, който във Великобритания е на 3 април. "На деня на майката тази година ще покажа на майка ми колко много значи тя за мен, като ѝ подаря по-различен подарък. Той ще е в помощ на друга майка и новороденото ѝ дете и ще им даде шанс да имат общо бъдеще.", е заявил Макгрегър.

 

"Напълно неправилно е 1 000 майки да умират всеки ден и причината за тяхната смърт да е бременноста им или раждането. Призовавам хората да помогнат като подкрепят УНИЦЕФ и заплатят "Deliver a Baby" пакет и така спомогнат за доставянето му на нуждаеща се майка по света."

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay