Защо Анджелина Джоли се е почувствала "разбита" след развода с Брад Пит

Връзката на Анджелина Джоли и Брад Пит някога беше основна тема за разговори. Въпреки че бяха заедно повече от десетилетие, двамата прекратиха брака си през 2016 г., две години след като се ожениха. Раздялата обаче не е била лесно решение за Джоли. 

"Не съм човекът, който взема решения като решенията, които трябваше да взема леко. Отне ми много, за да бъда в позиция, в която чувствах, че трябва да се отделя от бащата на децата си", казва тя пред The ​​Guardian през 2021 г. Тя продължава, обяснявайки, че наистина иска децата ѝ да са здрави и да се излекуват от развода, който е приоритет за неяСлед всичко това, Джоли нямаше как да не се почувства "разбита".

"Искате да сте сигурни, че има подкрепа за децата в живота ви", казва тя. 

Джоли винаги е подчертавала важността на семейството и е решена да гарантира, че децата й се чувстват обичани и добре отглеждани, дори ако бракът ѝ с баща им не проработи. Освен това Джоли прави всичко по силите си, за да се излекува от миналото и да предпази шестте си деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен  – от общественото внимание и да им позволи да възпитат жажда за живот. 

"Имам шест много индивидуални човешки същества в моя дом. Толкова съм развълнувана от всички различни етапи, чувства и любопитства, през които преминават", казва Джоли пред списание People през 2021 г.

Да си припомним как започна всичко!

Брад Пит и Анджелина Джоли се запознават на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит" и бързо осъзнават, че се харесват. 

"Заради филма в крайна сметка бяхме събрани, за да правим всички тези луди неща и мисля, че открихме това странно приятелство и партньорство, което просто изведнъж се случи. Мисля, че след няколко месеца осъзнах, Господи, нямам търпение да се захвана за работа", разкрива Джоли в интервю за Vogue през 2007 г.

През 2005 г. Пит и Анистън прекратяват брака си, а Пит и Джоли обявяват връзката си публично месеци по-късно. С течение на годините Джоли и Пит добавят деца към микса. Джоли вече е осиновила Мадокс и Захара, чиито фамилни имена биват променени на Джоли-Пит през 2006 г. Тя ражда Шайло няколко месеца по-късно. Около година по-късно Джоли осиновява Пакс, а през 2008 г. Джоли ражда близнаците Нокс и Вивиен. И шестте деца присъстват, когато родителите им разменят клетви в Château Miraval през 2014 г.

Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да се фокусират върху благосъстоянието на децата си

Въпреки че Анджелина Джоли и Брад Пит са преминали през своя дял от правни проблеми след раздялата им през 2016 г., Джоли е много внимателна към децата си и прави всичко възможно, за да им покаже любов и подкрепа. 

"Като повечето родители, аз се съсредоточавам върху това да запазя спокойствие, така че децата ми да не изпитват безпокойство от мен освен всичко, за което се тревожат", казва тя пред списание People през 2020 г. "Влагам цялата си енергия в тях", продължава тя.

Попечителството е сравнително сериозен проблем за Пит и Джоли, въпреки че източници казват, че Пит прави най-доброто, на което е способен, когато става въпрос да продължи да изгражда отношения с децата си. 

"Брад вечеря с по-малките си деца, когато всички са в Ел Ей. Тъй като децата вече са пораснали, те имат собствен живот и приятели. Той все още има доста добри отношения с тях", казва източник пред People в друго интервю

Тъй като Пит и Джоли продължават да живеят отделните си животи, изглежда, че и двамата са на една и съща страница, когато става въпрос за подкрепа към децата, независимо от начина, по който имат нужда. Това се променя с порастването на децата, но подкрепата на двама родители е ключова.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay