Кой прегръща "Тялото"?

Той е богат като всички нейни гаджета досега, тя е красива като всички негови бивши

Кой прегръща "Тялото"?

Ел Макферсън е ветеран, но не във воюването, а в събличането. В още едно нещо впрочем се справя доста добре - в намирането на богати мъже. Дългокрака и с потъмняла от слънцето кожа, 48-годишната Ел в момента е в Ибиса. Какво прави там ли? Забавлява се в компанията на новия си възлюбен, за когото ви споменахме в края на май. А британските медии побързаха да разнищят повече около неговата самоличност.

На пръв поглед - застаряващ, плешив, не особено добре настроен към светските изяви мъж. Всъщност това е прословутият банкер, спасил Barclays. У нас може и да не сме чули много относно този случай, но във Великобритания всички знаят за историческия подем на мултинационалната банка точно преди тоталния й крах.

Роджър Дженкинс е името на този гений в сферата на банковото дело. Роден в Шотландия, натрупал състояние от над 300 милиона лири, Роджър знае как да се справя добре с живота. На пръв поглед не изглежда особено подходящ за Ел - тя е толкова щура и известна, а той... той е просто един банкер. Оказва се обаче, че двамата си подхождат. Той е богат като всички нейни гаджета досега, тя е красива като всички негови бивши.

Кой прегръща "Тялото"?

И двамата имат по две деца от предишни партньори, с които любовта е останала в миналото. Макферсън е луда на тема "калориен баланс”, а Роджър е бил спортист като млад. Тренирал е ръгби и е бягал на 400 метра. Дори е бил поканен в английския олимпийски щаб на спринтьорите през 1976, но е отказал предложението, най-вече, защото не е било сигурно дали изобщо ще стартира в състезанието.

Двамата прекараха заедно Великден, но чак сега обявиха публично връзката си. По време на почивката в Ибиса, волно или не, "Тялото” бе облечена с бански на компания, задвижвана от втората бивша жена на Роджър - Даяна Дженкинс.

Роджър е доста сериозен в работата си. Често заплашва мениджърите в Barclays, че ще ги уволни, ако не финализират някоя сделка. И не се шегува.

Бракът му с въпросната втора съпруга Даяна също е бил доста интересен. Срещнали се в лондонски фитнес, той - банкер, който гради кариера; тя - емигрант от Босна, който не говори английски, няма пари, нито семейство. Роджър едва ли не спасил живота й, а тя му върнала жеста като в най-голямата криза на Barclays успяла да убеди кралското семейство на Катар да инвестира в потъващия "кораб”.

Така и не става ясно обаче как Даяна е стигнала до Лондон. Споделяла е само, че е работила като чистачка, сервитьорка и детегледачка. По настоящем е една успяла бизнесдама. Бракът им обаче не е особено успешен. Особено след като тя е била заснета да се забавлява късно през нощта в компанията на известния футболист Рио Фърдинанд - тя, омъжената майка на две деца.

Именно благодарение на нея и нейния бизнес нюх обаче, Роджър Дженкинс е започнал да изкарва повече пари, да се движи в богаташки среди и накрая да срещне най-известния австралийски супермодел Ел Макферсън. И заживели... ще видим как. Нали знаете колко бързо се променят чувствата на известните и богатите.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 23.07.2012|16:58
Ето я разголена вижте я какви извивики прекрасна жена http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/64432
1
Не е посочен 23.07.2012|08:50
Интересна ще да е била задявката й с Рио Фърдинанд, който също е женен, но явно неговата половинка е прижявяла тази задявка.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay