Наръчник за мъжа – какво да каже, за да се почувстваме ние добре

Да подадем ръка на мъжа до нас

Наръчник за мъжа – какво да каже, за да се почувстваме ние добре

Тъй като масово се пишат неща, които са за жената и в нейна помощ, ние решихме да изготвим един малък наръчник за мъжа, защото понякога и те имат нужда от едно рамо. Да не говорим, че ако трябва да сме честни, понякога ние жените не звучим много логично и за това е хубаво част от нещата да ги има черно на бяло и по този начин да се избягват недоразумения.

Всеки, който е извадил късмета да има жена в живота си трябва да запомни тези 5 неща. А вие жени – не е грешно да пожелаете на висок глас подобни неща пред мъжа си. Не забравяйте, че в повечето случаи те нямат идея за какво става въпрос и какво искаме ние да чуем - нека им подадем ръка за доброто и на двама ни.

 

Всичко опира до позитивната нагласа. За жените е достатъчен само един приятен комплимент: че е красива, за тялото или косата й, за някое нейно сексуално умение, което харесвате. Ключът се крие в това да не звучите плоско: " имаш страшни задни части", а по-скоро изумен: "Боже, толкова си красива". Трябва да се намери златната среда, в която не звучите като избягал от архаичен любовен роман, нито като мъж бил в подводница само с мъже последните 6 години.

Ако ще правите комплименти, гледайте да не е само в спалнята. Целете се в момент, в който няма възможност за секс, защото иначе има вероятност да прозвучите, сякаш комплимента си е чиста проба "търговия".

 

Когато говорите за секса помежду ви, бъдете кратък и ясен: " Снощи беше страхотно" или " Не мога да повярвам колко вълнуващ е сексуалният ни живот". Не се страхувайте, че може да прозвучите глупаво, защото опитите да й направите комплимент ще я зарадват достатъчно, независимо дали те са малко нескопосани.

 

Не критикувайте фигурата й... никога! Вероятността тя да е 10 пъти по-сурова към себе си, отколкото вие бихте били са много големи, така че забележката може само да влоши ситуацията: ще я накарате да се чувства неудобно, да изпитва комплекси и да иска да се съблича пред вас все по-рядко.

Единственото, което евентуално може да направите е да организирате забавни активности – разходки в парка, танци, тенис, каране на колела и т.н. По никакъв начин не смейте да критикувате части от тялото й, които не може да промени без оперативна или друга външна намеса, т.е. нейни дадености. Каквито са – такива. Вие сте с нея, значи я харесвате такава каквато е.

 

И не забравяйте – хубаво е да ласкаете външния й вид и сексуалните й умения. Но е много важно да не пропускате и други аспекти, в които тя има принос – добро чувство за хумор, квалификация, остър ум, висока обща култура и т.н.. Защото колкото и да е приятно за една жена да чува, че има хубава фигура или, че е страхотна в леглото, когато чува само това и нищо друго, лека по лека започва да се замисля дали има друго в нея, което харесвате и какви са причините, поради които сте заедно.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay