Groovy groovy jazzy funky!

Us3 на живо за пръв път у нас

Groovy groovy jazzy funky!

Кой ли не е слушал и не си е припявал джаз класиката "Cantaloop” на британците Us3. Щастливи сме да ви съобщим, че джаз-рап бандата от Лондон идва за пръв път в България, и ще излезе на сцената на Sofia Live Club със своя бенд от 8 музиканти, за да превърне нощта на 28 октомври в едно изключително и незабравимо танцово преживяване.

Оригиналните основатели на Us3 от 1992 г. са Geoff Wilkinson и Mel Simpson, а името на групата идва от запис на Alfred Lion. През 1996 г. двамата се разделят, тъй като
Mel желае да отъпче сам своя музикален път. Geoff обаче продължава да следва класическото джаз звучене и да добавя хип-хоп привкус към песните на Us3. С всяка изминала година вокалистите на бандата се сменят, а броят на музикантите нараства осезаемо. Въпреки това запазената мелодичност на групата не се губи по музикалното трасе, а хитовете им и до днес запазват характерното си звучене.

Чуйте ги в
Sofia Live Club, където всеки един ще може да избяга от сивото ежедневие и да преоткрие истинската хип-хоп-джаз романтика на живо с Us3.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay