Летният фест за музика без граници завладява столицата

Музикална София на 9-ти юли!

Музикална вълна ще завладее центъра на столицата на 9 юли! Специална селекция от артисти ще озвучават Борисова градина, улиците и клубовете, за да се пренесат посетителите на Music Mellow Festival в друго измерение.

 

За фестивала: Mellow Music събитието се организира за втора поредна година от списание Едно, но тази година ще се проведе под различна форма и в рамките на само един ден. Концертите ще стартират в ранния следобед около езерото с лилиите в Борисова градина. Фестът ще продължи, "понасяйки се" към софийските улици, където ще се осъществи второто издание на "София диша: музика".

 

Първият незабравим "София диша: дизайн" е единствената по рода си инициатива на Столична община, която затвори улица "Шишман" и пресечките ѝ за три августовски съботи миналото лято. От списание Едно обещават, че това ще се случи отново - цели четири пъти! "София диша: музика" пък е наречена втората част от градската инициатива.

 

В района на НДК ще се пренесем, когато слънцето залезе. Парти центровете Element, Mixtape 5, Spacer, Twins Club, Culture Beat и Life House ще са местата, където ще се случва всичко в нощта на 9-ти. Срещу билет за Mellow Night ще се влиза на тези места.

Музиката!

Най-добрите от лейбълите на Warp Records и Ninja Tune ще взривяват атмосферата час след час. Сред тях са и едни от пионерите на Acid Jazz вълната Red Snapper, които ще закрият открития концерт в Борисова градина.

 

Диджей триото Dark Sky и едната половина от Scalpel Игор Пудло са музикалните грамадани от каталога на "Нинджите".

 

Италианците Port-royal, известни с експериментаторските си прояви в съвременното звучене, също идват за Mellow феста. В музикалната си история се отличават с всякакви стилови мелодии - от меланхолична електроника, през Ambient, Мinimal, IDM, до транс и наситени бийтове.

 

Цени на билетите:

Входът е безплатен за посетителите на Борисова градина и улица "Шишман".

8лв е цената за предварително закупен билет за един клуб, а 10 е на място.

Цената за всички шест заведения е 15лв предварително и 20 на входа.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay