Дневен хороскоп за вторник, 14 февруари 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 14 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трябва да избегнете изкушението да бъдете критични днес. Никой не иска да слуша критиките ви. Бъдете внимателни и деликатни, в противен случай може да има много хора, които ще се обидят.

Телец

Покажете на някого колко ви е грижа за него. Може да е нова любов или човек, с който имате дълга история. Важно е да кажете всичко, което ви е на сърцето и да бъдете напълно искрени.

Близнаци

Трябва да отделите допълнително време на всичко, с което се занимавате днес. Възможно е цялата работа, която трябва да свършите да ви паникьоса, но е по-важно да я вършите качествено, отколкото бързо.

Рак

Днес сте във възможно най-добрата позиция да говорите в трудни ситуации. Особено тези, които изискват трудни дипломатически маневри. Вашата социална енергия е перфектна.

Лъв

Трябва да направите някои корекции във финансовата си ситуация днес, но няма да бъде нищо особено и фрапиращо, така че не се притеснявайте. Сега е моментът да се захванете с резрешаването на голям проблем.

Дева

Ще постигнете нещо доста голямо днес. Може да е нещо, свързано с работата или с личния живот, което е изключително важно за вас. Готови сте да се възползвате максимално, така че действайте.

Везни

Чувствате се пренатоварени и ако не предприемете някакви мерки, ще се чувствате така дълго време. Опитайте да не се впрягате излишно и да се зареждате с положителна енергия постоянно.

Скорпион

Съсредоточете се върху детайлите и правете планове. По-спокойно сте от обикновено и сте готови за забавление. Организирайте всичките си приятели и планирайте един страхотен ден.

Стрелец

Оставете другите да диктуват какво ще се случи днес, дори да не одобрявате идеите им. Наясно сте, че трябва да се обърне внимание на детайлите, както и че вие не сте в състояние да го направите.

Козирог

Ще научите нещо голямо и разтърсващо днес, което ще ви накара да коригирате плановете си и да приемете предизвикателството. Помогнете на останалите да направят същото.

Водолей

Опитайте да избягвате сключването на сделки, воденето на преговори и други подобни занимания днес, защото не е най-подходящия ден за това. Ако е възможно, забавете темпото.

Риби

Задавайте неудобни въпроси днес, но първо се уверете, че знаете с кого си имате работа. Ако объркате ролите ще се наложи да се реванширате много в бъдеще и то дълго време.  

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay