Бела Хадид си взема почивка от моделството

Скорошният откровен пост на супермодела Бела Хадид извади наяве нейната шокираща продължаваща битка, разкривайки скритите предизвикателства, с които тя се сблъсква.

В прочувственото си послание Бела говори за проблемите както физически, така и емоционално. Нейната история се превръща във вдъхновяващо свидетелство за издръжливостта и вътрешната сила, които могат да процъфтяват сред трудностите.

1. Битката на Хадид с хроничната лаймска болест

Бела сподели трогателна публикация, която демонстрира нейната сила и издръжливост в лицето на 15-годишна борба, която остана до голяма степен невидима за света. Наред със слайдшоу, включващо колекция от медицински доклади, обхващащи години, и нейните скорошни лечения, тя даде на 59,3 милиона последователи поглед към нейното мъчително пътуване.

2. Благодарността на Бела към феновете

Любовта и благодарността на Бела към нейните фенове бяха очевидни във всеки ред от нейното прочувствено послание. Като ги уверява, че е "добре" и ги насърчава да не се тревожат, тя предлага утеха на онези, които са изправени пред своите предизвикателства. Тя споделя също: "Ако трябваше да премина през всичко това отново, за да стигна до този момент, в който се намирам в момента, с всички вас, бих направила всичко отново. Това ме направи това, което съм днес.”

3. Влияние върху самочувствието 

Често се пренебрегва влиянието на хроничните заболявания върху самочувствието и психическото благополучие. Бела красноречиво описва емоционалния смут, който е преживяла, докато се е опитвала да поддържа кариерата си и да изпълнява задълженията си, докато се бори с изтощителни симптоми. "Животът в това състояние, влошаващото се с времето и работата, докато се опитвах да накарам мен, семейството ми и хората, които ме подкрепят, да се гордеят, ми се отрази по начини, които не мога да обясня", разкрива тя.

4. Надежда

Пътуването ѝ я е отвело до място за изцеление и тя страстно предава мъдростта, която е придобила, на онези, които се борят с различни неща. "Да бъда толкова тъжна и болна с най-много благословии/привилегии/възможности/любов около себе си е може би най-объркващото нещо в живота", признава тя.

5. Здравето е нейният приоритет номер 1

Докато Бела се отдръпва от светлината на прожекторите, за да даде приоритет на своето здраве и благополучие, нейното последно послание излъчва благодарност и решителност. Тя изразява сърдечна признателност към своя всеотдаен екип, лекарите, които са я подкрепяли, и нейната непоколебима фенбаза. Обещавайки да се върне, тя казва: "Ще се върна, когато съм готова."

6. Подкрепата на семейството е важна в този предизвикателен период

"Малката аз, която страдаше, би била толкова горда с порасналата аз, че не се отказах от себе си", започва Бела, повтаряйки дълбокото лично израстване, което съпътства нейната трудна битка. Тя признава непоколебимата подкрепа на майка си, която стояла до нея през всяко предизвикателство, предлагайки непоколебима вяра и защита.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay