Джанет Джаксън за майчинството в 50-те си години

Да станеш майка е решение, което всяка жена може да вземе сама. Тя е отговорна за тялото си, така че е в добра позиция да реши какво да прави в зависимост от семейното си положение, икономиката или краткосрочни и дългосрочни цели. Всички тези фактори могат да определят дали е време да приветстваме нов член в семейството.

Това се случи с Джанет Джексън. Тя реши да стане майка на 50, за да може да прекарва достатъчно време с детето и да не се тревожи за кариерата си.

Джанет Джаксън стана майка на първото си дете, Ейса Ал Мана, на 3 януари 2017 г., когато беше на 50. По това време тя беше омъжена за Висам Ал Мана; няколко месеца след раждането обаче се разведоха.

Оттогава тя отглежда Ейса, която сега е на 5, като самотна майка. В съчетание с нейната работа, определено не е лесно. Тя заявява, че нейният основен приоритет е синът ѝ. 

"В един момент ще има музика", каза тя за кариерата си в интервю, добавяйки: "Има толкова много неща, които искам да направя, но моята работа номер едно е да съм майка."

Въпреки че Джанет трябваше да продължи турнето си само 8 месеца след раждането на Ейса, тя реши да вземе бебето си със себе си. Джанет няма бавачка на пълен работен ден, защото иска сама да се грижи за сина си.

"Нямам бавачка. Правя всичко сама. Ако майка ми го е направила с девет деца, няма причина и аз да не мога. Разбира се, когато работя. Понякога не е лесно, но животът ми се промени. Очевидно бебето ми е на първо място", каза Джанет преди няколко години за новия си живот на самотна майка.

Джаксън каза, че свободното ѝ време включва и сина ѝ, тъй като тя обича да го води в парка, да играе с братовчедите му и да посещава музеи. И въпреки че понякога папараците са доста любопитни, тя се опитва да извлече най-доброто от това. 

Относно това, което би искала да предаде на своя син, тя каза, "Да знае кой е той и че всички сме равни, без значение от раса или пол. И че той трябва да уважава другите, но също и че другите трябва да уважават него."

През 2018 г. певицата разкри чувство, което малкото ѝ момченце успяло да предизвика в нея с такава интензивност, каквато не била изпитвала преди раждането му.

"Синът ми, дори през кратките си 17 месеца на планетата, ми показа, че любовта, независимо колко дълбоко вярвате, че сте изпитали тази емоция, винаги може да отиде по-дълбоко. Любовта е безгранична", каза тя.

През 2019 г. Джанет сподели малко за хобитата на сина си. Той също се занимава с музика: започва да свири на цигулка, виолончело, барабани и хармоника на 3 години и носи инструментите си на училище.

"Купих му истинска цигулка и той беше толкова развълнуван", каза Джаксън. "Той спи с нея. Той закусва, обядва и вечеря с нея."

През юни 2022 г., когато я попитаха за следващите ѝ стъпки в музиката, както и за определението ѝ за успех в този момент, тя го описа като: "Да мога да се събудя и да видя бебето си. Пространството, в което можех да бъда в този момент в душата си. Това, което постигнах в себе си.”

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay