Известни приятели, които доказват колко важни са дългосрочните приятелства

Известни приятели, които доказват колко важни са дългосрочните приятелства

Поддържането на приятелства може да бъде трудно, особено с дългосрочни приятели, защото с противоречиви графици не можем да се срещаме толкова, колкото бихме искали. В това отношение знаменитостите не се различават. Но когато наистина сте добри приятели, няма значение колко често се виждате...

Ние съставихме списък с приятелства на знаменитости, които са издържали изпитанието на времето:

Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу

Познаваме тези актриси от тяхното екранно приятелство в сериала "Приятели". Но оттогава те остават приятели и се подкрепят десетилетия. Тези 3 жени са толкова близки, че синът на Лиса Кудроу си мислел, че Дженифър Анистън е майка му по време на снимките на "Приятели".

Ева Лонгория и Виктория Бекъм

Актрисата на "Отчаяни съпруги" и модният дизайнер и бивша Spice Girl са приятели повече от десетилетие и дори поддържат връзка чрез Zoom, когато са разделени. Ева и детето й прекараха Коледа в "Бекъмс" в Англия през 2019 г. Ева Лонгория също е кръстница на Харпър, а Виктория създала сватбената рокля на Ева.

Кендъл Дженър и Джейдън Смит

Тези двама дългогодишни приятели са близки още от тийнейджърските си години. Още когато филмите на Twilight все още се пускаха по кината, Кендъл Дженър пропуснала премиерата. Джейдън, като нейн голям приятел, направил частна прожекция в домашното кино на Смит за нея.

Рийз Уидърспун и Минди Калинг

Тези 2 актриси се подкрепяха онлайн, но започнаха да работят заедно по филма "Гънка във времето", където се сближиха. Минди често се обръща към Рийз за родителски съвети. След раждането на второто дете на Минди, Рийз обсипала и двете деца с подаръци.

Рийз има специален псевдоним за Минди, който е Мин Дизел. Най -добрите приятели също работят по Legally Blonde 3, след като Рийз избрала Минди да напише сценария.

Майли Сайръс и Кели Озбърн

И двете имат известни татковци, но са спечелили слава със собствените си постижения. Кели Озбърн е най-големият поддръжник на Майли и описва певицата като трудолюбива и уважителна, "с добра глава на раменете".

Ан Хатауей и Хю Джакман

Те се сближили на снимачната площадка на Les Miserables, за която Ан спечели своя Оскар. В скорошно интервю на Variety те похвалиха трудовата си етика.

Бизи Филипс и Мишел Уилямс

Те се срещнали на снимачната площадка в Доусън Крийк в началото на 00-те и оттогава са най-добри приятели. Мишел Уилямс описва Бизи като свой първи "истински приятел" и оттогава са неразделни.

Аманда Сийфрид и Мей Уитман

Някои хора може да не знаят, че тези 2 са дългогодишни приятели. Мей Уитман, актрисата от Good Girls, и Аманда Сийфрид, обикаляли заедно по червения килим в средата на 00-те.

Бионсе и Кели Роуланд

Бионсе и Кели Роуланд са приятели от детството и са приятели и до днес. Кели дори се преместила при Бионсе като дете.

Опра и Гейл

Тези двете са приятели от 45 години. Те се срещнали като две млади журналистки. След снежна буря, Гейл не можела да се прибере и Опра я поканила да остане в дома й, така е започнало приятелството им. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay