Кортни Кокс разказва как е преживяла сцените с раждания в "Приятели" след 7 спонтанни аборта

Зад кулисите на "Приятели", Кортни Кокс водела емоционална борба, за която много от нейните фенове не знаят. След като е преживяла 7 спонтанни аборта, Кокс трябвало да сложи маската и да скрие болката си от очите на обществеността. Нейната история отваря очите, защото показва, че дори най-забавните и обичани хора могат да преминат през невъобразими трудности под повърхността.

Всички преминали през трудни времена, както и Кокс

Както всеки фен на "Приятели" знае, силното предпочитание на Моника Гелър към чистотата е много подобно на собствените предпочитания на Кортни Кокс в реалния живот. Но има още едно нещо, с което актрисата би могла да се свърже в персонажа си от ситкома.

Тя може да се свърже с трудностите на героинята си да създаде семейство, тъй като тя преминала през труден период в личния си живот, след като преживяла множество спонтанни аборти. В интервю актрисата разказва за това преживяване.

Но тя трябвало да остави личните си проблеми настрана, за да даде на феновете си една от най-обичаните сцени от "Приятели"

В интервю от 2004 г. Кокс казва: "Спомням си един път, току-що бях преживяла спонтанен аборт и Рейчъл раждаше." Тя споделя, че това било предизвикателство за нея, казвайки: "Беше ужасно да бъда забавна в тази ситуация.”

След като се омъжила за Дейвид Аркет през 1999 г., Кортни Кокс преживяла общо 7 спонтанни аборта, заради антитела, които атакували плода. По-късно тя разбрала, че има генна мутация MTHFR, която увеличава риска от образуване на кръвни съсиреци, които могат да доведат до спонтанен аборт. 

След като преминала през 2 процедури ин витро, тя станала майка на дъщеря си Коко през 2004 г., точно преди да навърши 40. Интересното е, че Кортни Кокс била бременна с нея по време на последния сезон на "Приятели". 

Тя споменава, че забременяването не е проблем за нея, но задържането на бременността е трудно. За да се справи с това, тя се обърнала към ин витро оплождане (IVF), а също така си слагала инжекции хепарин, разредител на кръвта. 

Кокс също използва личния си опит, за да хвърли светлина върху пътуването си по време на бременността, като участва в сериала "Девет месеца" с Кортни Кокс, където проследява бъдещи майки по време на тяхната бременност. 

Сега, след като е преживяла собствените си борби, Кокс се наслаждава на живота си и продължава да вдъхновява другите със своята устойчивост и решителност. Пътуването ѝ към майчинството служи като мощно напомняне, че винаги има надежда, дори в лицето на трудностите. Историята на Кокс е източник на вдъхновение и насърчение за всички онези, които са изправени пред собствените си предизвикателства и се стремят към по-светло бъдеще.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay