Риана и A$AP Rocky разкриха името на бебето

Риана и A$AP Rocky разкриха уникалното име на втория си син, месец след раждането му. Изборът на името може да е фина препратка към скорошната песен на A$AP "Riot".

Двойката, състояща се от 35-годишната хитмейкърка и 34-годишния рапър, е избрала да кръсти новородения си син Райът Роуз Майерс. Според акта за раждане, Райът се е появил на бял свят на 1 август 2023 г., в 7:41 сутринта, в болница Cedar Sinai в Лос Анджелис.

В съответствие с традицията си да избират имена, започващи с буквата "R", двойката кръсти първия си син, роден през май 2022 г., RZA Athelston Mayers. Кога гордите родители ще решат да покажат снимки на най-новия член на семейството, предстои да видим.

Риана сподели снимки на RZA седем месеца след раждането му. Миналия месец се появиха съобщения, потвърждаващи пристигането на второто дете на двойката.

Изборът на името RZA за първия им син отдава почит на известния продуцент и рапър RZA, който служи като лидер на клана Wu-Tang и носи името Робърт Фицджералд Дигс. Освен това, той също така почита второто име на A$AP.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay