Хилари Дъф обяснява защо е изпила плацентата си в смути

Изяждането на плацентата след раждането може да увеличи енергията ви и да ви помогне да се свържете с бебето още по-добре. Въпреки че има някои рискове, свързани с консумацията на плацента, много майки избират да я превърнат в капсули. Хилари Дъф, известната актриса и певица, пренесе тази тенденция крачка напред, като добави своята плацента към вкусно плодово смути.

Това ѝ помогнало да се възстанови по-бързо

Обикновено отнема известно време, докато жената се възстанови след раждането. Актрисата вярва, че добавянето на плацентата ѝ към смути ѝ е помогнало да се възстанови по-бързо.

"Казват, че предпазва тялото ви от кръвоизлив, след като родите бебе. Казват, че ви дава всякакъв вид енергия и хранителни вещества и помага да балансирате хормоните си и подобни неща", обясни тя. "Една жена може да си отгледа временен орган. И след това може да го изяде. Това е уникално.", добави тя.

Тя се насладила на преживяването

Въпреки че идеята да изядете плацентата си може да звучи отблъскващо за някои хора, Дъф казва, че консумацията ѝ под формата на смути е доста вкусна. "Това беше най-възхитителното смути, което съм пила. Не съм пила толкова вкусно смути от десетгодишна възраст. Беше калорично, със сокове и плодове и всичко вкусно", сподели тя.

Тя не искала да превърне плацентата си в хапчета

Много жени, които искат да изядат плацентата си след раждането, избират да направят хапчета от нея, но Дъф не била запалена по тази идея. "Чух нещо странно за хапчетата. Реших, че искам да го направя по друг начин", каза тя.

Тя обяснила решението си на по-големия си син

Звездата дори превърнала част от плацентата си в кубчета лед, за да ги добавя към напитките си. Тя споменава, че по-големият ѝ син, който тогава бил на 6 години, поискал да види тези кубчета. "Той каза: "Иска ми се да не бях питал", споделя актрисата.

А Вие какво мислите за консумирането на плацентата под някаква форма?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay